
Urządzenia i Akcesoria
Kotleciki ryżowe
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 45 min
15 sztuk
Składniki
-
ryżu długoziarnistego200 g
-
sera parmezan pokrojonego na kawałki40 g
-
cebuli szalotki przekrojonej na pół50 g
-
ząbki czosnku2
-
oliwy z oliwek20 g
-
wody250 g
-
liści szpinaku, świeżych pokrojonych na kawałki100 g
-
soli1 łyżeczka
-
pieprzu czarnego, mielonego½ łyżeczki
-
gałki muszkatołowej, mielonej2 - 3 szczypty
-
jajko1
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Kalorie
77 kcal /
323 kJ
Białko
2.7 g
Tłuszcz
2.6 g
Węglowodany
11.2 g
Błonnik
0.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

LUNCHBOX
9 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Pasta z kaszy pęczak i pora
40min
Pasta z kaszy jęczmiennej z suszonymi pomidorami
1h
Hiszpańskie krokieciki ziemniaczane
3h
Kulki z cukinią i serem feta
40min
Placuszki wege z ciecierzycy
30min
Zapiekane pomidory faszerowane kaszą gryczaną
1h 10min
Medaliony ziemniaczane z salsą z pomidorów i awokado
45min
Placuszki z kukurydzą i kolendrą
50min
Placuszki pomidorowo-ciecierzycowe
40min
Kotlety z kaszy gryczanej z sosem pomidorowym
1h 35min
Kotlety brokułowe z salsą rzodkiewkową (wegańskie)
1h 10min
Kotlety z jajek
1h