Urządzenia i Akcesoria
Mushroom-stuffed mushrooms
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
fresh cup mushrooms brushed clean (stems removed and reserved)16
-
blanched almonds20 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)40 g
-
butter40 g
-
olive oil20 g
-
eschalots cut into quarters60 g
-
garlic clove1
-
egg1
-
fresh flat-leaf parsley leaves only½ bunch
-
ground nutmeg1 pinch
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper1 - 2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
523.5 mg
Białko
10.1 g
Kalorie
1102.9 kJ /
262.6 kcal
Tłuszcz
23.2 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
9.1 g
Węglowodany
1.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mushroom stroganoff
20 min
Mushroom croustade
1 godz. 35 min
Mediterranean vegetable bake
50 min
Roasted eggplant
1 godz. 35 min
Couscous with apricots, hazelnuts and feta, mixed vegetables
1 godz. 15 min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1 godz. 35 min
Pumpkin and tempeh bobotie
1 godz. 5 min
Creamy capsicum and zucchini soup
40 min
Broccoli mustard pasties
1 godz. 55 min
Baked spinach and feta mushrooms
35 min
Vegetable bake with goat's feta
1 godz. 30 min
Stuffed zucchini
1 godz. 5 min