Buckwheat bread

Buckwheat bread

4.7 60 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 5 min
12 slices

Składniki

  • olive oil plus extra for greasing
    30 g
  • Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)
    60 g
  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    3 sprigs
  • buckwheat groats
    140 g
  • basmati rice
    200 g
  • arrowroot flour
    140 g
  • chia seeds
    40 g
  • xanthan gum
    1 tsp
  • paprika
    1 tsp
  • salt
    1 tsp
  • water
    400 g
  • white sugar
    15 g
  • dried instant yeast
    2 tsp
  • rice wine vinegar
    1 tbsp
  • eggs
    2

Wartości odżywcze na 1 slice

Kalorie 186.3 kcal / 782.6 kJ
Białko 6.2 g
Tłuszcz 6.5 g
Węglowodany 24.2 g
Błonnik 2.8 g
Tłuszcz nasycony 1.8 g
Sód 278.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...