Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 700 - 800 g pork scotch fillets (approx. 6 steaks)
- ¼ tsp ground black pepper
- ½ tsp paprika
- 1 ½ tsp salt, plus extra to taste
- 1 tbsp oil
- 40 g pitted prunes, plus 3 extra prunes
- 500 g red cabbage, cut into pieces
- 50 g raisins
- 250 g red wine
- 30 g unsalted butter
- 1 tbsp white sugar
- 4 whole cloves
- 20 g red wine vinegar
- 200 g brown onion, cut into quarters
- 3 garlic cloves
- 20 g tomato paste
- 6 dried shiitake mushrooms or dried porcini mushrooms (see Tips)
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 400 g water
- 2 - 3 potatoes (approx. 300-350 g), peeled and cut into 3-4 cm pieces
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1562.7 kJ / 372.1 kcal
- Białko
- 31.7 g
- Węglowodany
- 26.5 g
- Tłuszcz
- 14.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.8 g
- Błonnik
- 5.9 g
- Sód
- 907.8 mg
Alternatywne przepisy
Beef and mushroom hot pot
2h
Roast pork with sage and cranberry stuffing
3 godz. 35 min
Sumac beef with olive and parsley smashed potatoes
2h 30 min
Beef goulash with dumplings
1h 45min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2h 20min
Pork fillet with mustard
35 Min
Beef Burgundy
1h 45min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25 min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1h 10min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45min
Hunters' stew
1h
Pork and apple cider stew
1h 40min