Urządzenia i Akcesoria
Pork and gravy with red wine cabbage
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 portions
Składniki
-
pork scotch fillets (approx. 6 steaks)700 - 800 g
-
salt plus extra to taste1 ½ tsp
-
paprika½ tsp
-
oil1 tbsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
pitted prunes plus 3 extra prunes40 g
-
red cabbage cut into pieces500 g
-
raisins50 g
-
red wine250 g
-
unsalted butter30 g
-
white sugar1 tbsp
-
whole cloves4
-
red wine vinegar20 g
-
brown onion cut into quarters200 g
-
garlic cloves3
-
tomato paste20 g
-
water400 g
-
potatoes (approx. 300-350 g), peeled and cut into 3-4 cm pieces2 - 3
-
dried shiitake mushrooms or dried porcini mushrooms (see Tips)6
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
907.8 mg
Białko
31.7 g
Kalorie
1562.7 kJ /
372.1 kcal
Tłuszcz
14.4 g
Błonnik
5.9 g
Tłuszcz nasycony
5.8 g
Węglowodany
26.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 Min
Stuffed zucchini
1 Std. 5 Min
Pork fillet with mustard
35 Min
Lamb spezzatino
1 Std. 45 Min
Pork cannelloni with vegetable sauce
1 Std.
Beef stroganoff
35 Min
Chicken with creamy vegetable sauce
35 Min
Meatballs with tomato sauce
40 Min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25 Min
Hunters' stew
1 Std.
Spinach and cheese-filled meatloaf
1 Std. 15 Min
Beef ragu
1 Std. 25 Min