Urządzenia i Akcesoria
Yoghurt and jalapeño dressing
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
260 g
Składniki
-
pickled jalapeño chillies drained20 g
-
spring onion/shallot trimmed and cut into thirds1
-
lime juice (approx. ½ lime)10 g
-
ground cumin1 tsp
-
sweet paprika2 pinches
-
Greek-style natural yoghurt250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 260 g
Sód
440.5 mg
Białko
22.7 g
Kalorie
926.2 kJ /
221.4 kcal
Tłuszcz
0.7 g
Błonnik
1.3 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
32.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Carrot, feta and mint salad
40 min
Pineapple and orange glazed ham
2 godz.
Raspberry-infused vinegar
73 godz. 10 min
Warm Caesar salad with polenta croutons
1 godz. 55 min
Parmesan gelato
4 godz. 30 min
Sichuan pepper and chilli salt squid
30 min
Melted Brie with basil and lemon pesto
30 min
Salmon, asparagus and potato salad
40 min
Jewelled quinoa salad
1 godz. 35 min
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1 godz. 30 min
Beetroot and tequila cured salmon
24 godz. 20 min
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5 min