Vittello tonnato

Vittello tonnato

5.0 35 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 20 min
4 portions

Składniki

  • 1000 g d'eau
  • 600 g de veau dans le quasi, non bardé et de forme régulière
    600 g d'épaule de veau, non bardée et de forme régulière
  • 1 c. à café de fleur de sel
  • 1 bouquet garni
  • 120 g d'oignon coupé en 4
  • 1 c. à café de poivre cinq baies grossièrement moulu
  • 1 œuf
  • 1 c. à café de moutarde
  • 2 filets d'anchois à l'huile
  • 160 g de thon à l'huile en boîte
  • 50 g d'huile d'olive
  • 2 c. à soupe de jus de citron
  • poivre moulu
  • 30 g de câpres en saumure ou 12 câprons

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 583 kcal / 2439 kJ
Białko 71 g
Tłuszcz 30 g
Węglowodany 5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...