Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g d'eau
- 600 g de veau dans le quasi, non bardé et de forme régulière
- 1 c. à café de fleur de sel
- 1 bouquet garni
- 120 g d'oignon, coupé en 4
- 1 c. à café de poivre cinq baies grossièrement moulu
- 1 œuf
- 1 c. à café de moutarde
- 2 filets d'anchois à l'huile
- 160 g de thon à l'huile en boîte
- 50 g d'huile d'olive
- 2 c. à soupe de jus de citron
- poivre moulu
- 30 g de câpres en saumure ou 12 câprons
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2439 kJ / 583 kcal
- Białko
- 71 g
- Węglowodany
- 5 g
- Tłuszcz
- 30 g
Alternatywne przepisy
Sauce vierge
10min
Risotto aux cèpes
30min
Tartare de veau à l'italienne, salade de fenouil
1 Std. 45 Min
Pesto au basilic
10min
Risotto aux asperges
45min
Ceviche de daurade au pamplemousse
1h 5min
Risotto aux morilles
45min
Pesto de roquette, pistache et safran
15 Min
Carpaccio de veau vitello tonnato
1h
Saltimbocca alla romana
25min
Pesto classique au basilic
10min
Tartare de bœuf
10min