Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g de marsala liquoreux
- 60 g de vin blanc
- 6 jaunes d'œufs
- 120 g de sucre en poudre
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1418 kJ / 338.3 kcal
- Białko
- 8.5 g
- Węglowodany
- 32.3 g
- Tłuszcz
- 16.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 5 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 31.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pesto au basilic
10min
Sauce choron
20 Min
Sabayon classique
15 Min
Sauce béarnaise
20 Min
Asperges et œufs pochés sous-vide
1h 20min
Risotto aux épinards et asperges
40min
Sabayon à la liqueur à l'orange
15 Min
Sabayon
15 Min
Chutney d'oignon rouge
24h
Sauce béarnaise
15 Min
Sabayon à la liqueur à l'orange
15 Min
Sabayon
15 Min