Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g de marsala liquoreux
- 60 g de vin blanc
- 6 jaunes d'œufs
- 120 g de sucre en poudre
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1418 kJ / 338.3 kcal
- Białko
- 8.5 g
- Węglowodany
- 32.3 g
- Tłuszcz
- 16.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 5 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 31.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sabayons gratinés aux fruits rouges et financiers
55 min
Minestrone de fruits et crème au safran
40min
Caramel au beurre salé
1h 45min
Sabayon classique
15min
Sauce béarnaise
20min
Asperges et œufs pochés sous-vide
1h 20min
Sabayon à la liqueur à l'orange
15min
Sabayon
15min
Sauce béarnaise
15min
Sabayon
15min
Risotto aux épinards et asperges
40min
Sabayon au cidre
15min