Urządzenia i Akcesoria
Sabayon classique
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
60 g de marsala liquoreux
-
60 g de vin blanc
-
6 jaunes d'œufs
-
120 g de sucre en poudre
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
31.3 mg
Białko
8.5 g
Kalorie
1418 kJ /
338.3 kcal
Tłuszcz
16.8 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
32.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mode sauce
17 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Sauce béarnaise
15 min
Advocaat maison
10 min
Sabayon classique
15 min
Sole au beurre de grenade et purée de panais à l'anis
Brak ocen
Sauce béarnaise
20 min
Risotto aux épinards et asperges
40 min
Sabayon à la liqueur à l'orange
15 min
Sabayon
15 min
Mayonnaise
5 min
Sauce hollandaise
25 min
Chutney de mangue
1 godz. 20 min
Sabayon
15 min