Urządzenia i Akcesoria
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes,Thermomix® Cutter, using modes)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
Salad
-
fennel bulb cut in halves that fit through feeder tube300 g
-
celery stalk300 g
-
green apple unpeeled, cored and cut in halves150 g
-
radishes trimmed4
-
Parmesan cheese50 g
-
mixed baby salad leaves75 g
Green goddess dressing
-
fresh flat-leaf parsley leaves only8 sprigs
-
fresh chives8 sprigs
-
lemon zest (no white pith) and juice½
-
garlic clove1
-
baby pickled capers20 g
-
avocado small, ripe, flesh only1
-
Dijon mustard gluten free15 g
-
natural yoghurt high protein (see Tip)100 g
-
red wine vinegar15 g
-
ground black pepper to taste
Crunchy topping
-
chopped walnuts toasted60 g
-
pepita seeds toasted45 g
-
hemp seeds25 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
482.5 mg
Białko
16 g
Kalorie
1677.5 kJ /
402.5 kcal
Tłuszcz
30.3 g
Błonnik
9.8 g
Tłuszcz nasycony
5.8 g
Węglowodany
11.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Versatile smooth soup
45 min
Date and nut balls
20 min
Mediterranean chicken with sundried tomato, onion and risoni
1 godz. 35 min
Mexican slaw (Thermomix® Cutter)
10 min
Mushroom risotto
30 min
Beetroot salad
10 min
Fish with herb tahini sauce & quinoa cauli tabbouleh
35 min
Ancho chilli bean bowl
1 godz.
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes)
20 min
Creamy coconut chicken curry (TM6)
30 min
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
10 min
Mini bacon and vegetable frittatas
35 min