Urządzenia i Akcesoria
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes,Thermomix® Cutter, using modes)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
Salad
-
fennel bulb cut in halves that fit through feeder tube300 g
-
celery stalk300 g
-
green apple unpeeled, cored and cut in halves150 g
-
radishes trimmed4
-
Parmesan cheese50 g
-
mixed baby salad leaves75 g
Green goddess dressing
-
fresh flat-leaf parsley leaves only8 sprigs
-
fresh chives8 sprigs
-
lemon zest (no white pith) and juice½
-
garlic clove1
-
baby pickled capers20 g
-
avocado small, ripe, flesh only1
-
Dijon mustard gluten free15 g
-
natural yoghurt high protein (see Tip)100 g
-
red wine vinegar15 g
-
ground black pepper to taste
Crunchy topping
-
chopped walnuts toasted60 g
-
pepita seeds toasted45 g
-
hemp seeds25 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
482.5 mg
Białko
16 g
Kalorie
1677.5 kJ /
402.5 kcal
Tłuszcz
30.3 g
Błonnik
9.8 g
Tłuszcz nasycony
5.8 g
Węglowodany
11.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Grain-free granola (Noni Jenkins)
40 min
Fish "tacos" with coleslaw (Noni Jenkins)
25 min
Coconut poached chicken salad (Thermomix® Cutter, TM6)
45 min
Chunky guacamole
10 min
Hearty minestrone with herb gremolata
40 min
Spiced red lentil and chicken soup (Diabetes)
30 min
Raw crunch salad (Noni Jenkins)
10 min
Creamy "Cambodian" style fish curry
40 min
Warm broccoli salad with rocket pesto
30 min
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
10 min
Community fave brown rice salad
55 min
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10 min