Urządzenia i Akcesoria
Agedashi tofu
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
silken tofu soft - medium400 g
-
potato starch40 g
-
daikon peeled and finely grated (see Tips)100 g
-
dashi powder (see Tips)1 ½ tsp
-
water450 g
-
mirin60 g
-
Japanese soy sauce60 g
-
grapeseed oil to fry150 g
-
spring onions/green onions finely sliced2
-
shichimi togarashi powder to serve (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
644.8 mg
Białko
10.4 g
Kalorie
2468.3 kJ /
590 kcal
Tłuszcz
54.3 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
5.7 g
Węglowodany
14.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chocolate mousse tart with pistachio paste
4 godz. 45 min
Chwee Kueh (Steamed Rice Cake with Pickled Radish and Dried Shrimp)
1 godz.
Harissa yoghurt dressing
5 min
Singapore Laksa
55 min
Prawn Chive Dumplings
1 godz. 30 min
Dumpling wrappers
1 godz.
Indonesian yellow spice paste
40 min
Neapolitan pizza
1 godz. 30 min
White Bean, Tasmanian truffle and chive soup (Paul Foreman)
15 min
Hakka Rice Wine Chicken
1 godz. 25 min
Black sesame mochi ice cream
23 godz.
Sticky bottom dumplings (Brett McGregor)
1 godz.