Urządzenia i Akcesoria
Agedashi tofu
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
silken tofu soft - medium400 g
-
potato starch40 g
-
daikon peeled and finely grated (see Tips)100 g
-
dashi powder (see Tips)1 ½ tsp
-
water450 g
-
mirin60 g
-
Japanese soy sauce60 g
-
grapeseed oil to fry150 g
-
spring onions/green onions finely sliced2
-
shichimi togarashi powder to serve (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
644.8 mg
Białko
10.4 g
Kalorie
2468.3 kJ /
590 kcal
Tłuszcz
54.3 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
5.7 g
Węglowodany
14.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ayam Pongteh
30 min
Singapore Chilli Crab
50 min
Indonesian white spice paste
35 min
Whole roast broccoli with romesco sauce
45 min
Douhua (soft bean curd) with sweet syrup
10 godz. 25 min
Singapore Laksa
55 min
Cantonese Steamed Fish
40 min
Stir-fry Kailan with Oyster Sauce
10 min
Creamy Coconut Dhal
25 min
Green tea ice cream (TM6 only)
24 godz. 30 min
Honey soy tofu with steamed rice
40 min
Stir-fry Baby Bak Choy
10 min