Urządzenia i Akcesoria
Lavender honey ice cream
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 12 godz. 25 min
4 portions
Składniki
-
raw sugar40 g
-
milk400 g
-
pouring (whipping) cream120 g
-
egg yolks4
-
honey60 g
-
culinary dried lavender (see Tips)2 tbsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
56.8 mg
Białko
6.9 g
Kalorie
1310.3 kJ /
312 kcal
Tłuszcz
19.3 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
10.7 g
Węglowodany
29.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Passionfruit bavarois (Jude Blereau)
3 godz.
Banh bao (steamed pork buns)
2 godz. 45 min
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
13 godz. 25 min
Mala Bakkwa
4 godz. 35 min
Sparkling Lavender Lemonade
1 godz. 10 min
He tao zhi ma hu (sweet walnut sesame soup)
35 min
Crab and ginger tart with chilli dressing
1 godz. 30 min
Steamed coconut custards
45 min
Peanut butter fudge sauce
20 min
Coconut & almond jelly with pineapple syrup
25 godz. 20 min
Walnut and blue cheese shortbread
1 godz. 20 min
Avocado coconut ice cream
12 godz. 10 min