Urządzenia i Akcesoria
Lavender honey ice cream
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 12 godz. 25 min
4 portions
Składniki
-
raw sugar40 g
-
milk400 g
-
pouring (whipping) cream120 g
-
egg yolks4
-
honey60 g
-
culinary dried lavender (see Tips)2 tbsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
56.8 mg
Białko
6.9 g
Kalorie
1310.3 kJ /
312 kcal
Tłuszcz
19.3 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
10.7 g
Węglowodany
29.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chocolate and prune Easter eggs
1 godz. 5 min
Umami Paste
5 min
Brown Rice Milk
10 min
Candied spiced pumpkin
24 godz. 30 min
Olive oil cake (Pompes à l'huile)
3 godz.
Mixed seed and nut spread
5 min
Japanese-style dressing
5 min
Jalapeño XO Sauce with Scallops and Black Rice (Thomas Lim)
14 godz. 10 min
Coconut matcha panna cotta
3 godz. 50 min
Rice crackers
55 min
Banana tofu ice cream
10 min
Kaffir lime granita
40 min