Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de beaufort
- 30 g de beurre
-
200
g de girolles surgelées
lub 200 g de girolles en bocal - 400 g de lait
- 400 g d'eau
- 300 g de crozets
- du sel
- 150 g de jambon fumé en lanières
- poivre moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1609 kJ / 385 kcal
- Białko
- 22 g
- Węglowodany
- 25 g
- Tłuszcz
- 21 g
Alternatywne przepisy
"Perlotto" express, petits pois et jambon
15min
Croque-cake
50 min
Crozetto aux lardons et poivrons
40 min
Risotto de crozets aux champignons et au lard
45 min
Risotto au poireau et à la pancetta
35 min
Risotto à l'artichaut et au jambon cru
25 min
Gratin de gnocchi au Mont-d'Or
1h 15 min
Polenta au beaufort et jambon ibérique
15min
Gratin de polenta à l’italienne
55 min
Risotto crémeux au camembert
35 min
Gratin de crozets au jambon
1h
Croziflette
1h 25 min