![Bubble and squeak soup Bubble and squeak soup](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/8119FE40-F860-40B3-A815-86C9AEA87F9D/Derivates/6A353940-6A50-440F-8451-C473FC43FFE2.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g speck, cut into cubes (1 cm - see Tips)
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 1 leek, trimmed, white part only cut into pieces (3 cm)
- 40 g salted butter
- 250 g potatoes, unpeeled and cut into pieces (approx.1 cm)
- 1 tsp dried parsley
- 1000 g water
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 2 pinches ground nutmeg
- ¼ - ½ tsp ground black pepper, to taste
- 200 g Savoy cabbage, finely shredded (see Tips)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 898.8 kJ / 214 kcal
- Białko
- 11.1 g
- Węglowodany
- 13.3 g
- Tłuszcz
- 12.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 9.6 g
- Błonnik
- 4.4 g
- Sód
- 456.3 mg
Alternatywne przepisy
Classic meatloaf
1j 35 menit
Curried sausages and lentils
1 Std.
Shepherd's pie with butter bean mash
1 Std.
Shepherd's pie
55 min
Chicken broth with bread dumplings
1 Std. 5 Min
Irish stew
1h 30min
Creamy honey mustard chicken
1 Std.
Gruyère salmon patties with salad
1h 20min
Tuna mornay
45 Min
Sausage and butter bean winter stew
25 Min
Chicken and sweet corn soup
30 Min
Apricot chicken risotto
30 Min