Urządzenia i Akcesoria
Everyone's favourite chicken curry
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
basmati rice250 g
-
water plus extra for soaking1000 g
-
brown onion cut into quarters300 g
-
piece fresh ginger peeled4 cm
-
garlic cloves3
-
fresh coriander stalks and roots (see Tips), and leaves for garnishing2 sprigs
-
ghee50 g
-
ground cumin2 tsp
-
ground coriander2 tsp
-
garam masala (see Tips)1 tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
skinless chicken thigh fillet800 g
-
canned chopped tomatoes400 g
-
Chicken stock paste (see Tips)3 tsp
-
natural yoghurt50 g
-
fresh coriander leaves only2 sprigs
-
salt1 tsp
-
dried red chillies to taste (optional)1 - 2
-
cardamom pods crushed (optional)6
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
748.3 mg
Białko
41.7 g
Kalorie
2149 kJ /
511.7 kcal
Tłuszcz
23.4 g
Błonnik
5.7 g
Tłuszcz nasycony
11.9 g
Węglowodany
31 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chorizo and chicken pasta
50 min
Curried sausages and lentils
1 godz.
Chicken and cashews
55 min
Shepherd's pie
55 min
Butter chicken
55 min
Fragrant curried mince with tomato salad
40 min
Sausage and butter bean winter stew
25 min
Beef and potato massaman curry
2 godz. 10 min
Chicken in yoghurt
30 min
Creamy coconut chicken curry
30 min
Chicken pesto pasta
30 min
Quick chicken curry
35 min