Urządzenia i Akcesoria
Curried sausages and lentils
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
dried fennel seeds½ tsp
-
cumin seeds½ tsp
-
coriander seeds1 tsp
-
ground turmeric2 tsp
-
piece fresh ginger peeled2 cm
-
garlic cloves4
-
long red chillies deseeded if preferred1 - 2
-
fresh coriander4 sprigs
-
olive oil1 tbsp
-
carrot cut into pieces100 g
-
celery stalks cut into pieces2
-
red capsicum deseeded and cut into pieces100 g
-
soy sauce or tamari2 tbsp
-
tamarind paste1 tbsp
-
oyster sauce1 tbsp
-
dark brown sugar1 tbsp
-
water900 g
-
French green lentils300 g
-
raw sausage (good quality, e.g. Angus beef)500 g
-
canned coconut cream270 g
-
peanut butter60 g
-
broccoli broken into florets (3 cm)150 g
-
cauliflower broken into florets (3 cm)150 g
-
fresh green beans trimmed and cut into thirds100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1630 mg
Białko
49.4 g
Kalorie
4092.5 kJ /
974.3 kcal
Tłuszcz
63.1 g
Błonnik
22.5 g
Tłuszcz nasycony
26.1 g
Węglowodany
45.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken and cashews
55 min
Easy satay chicken
40 min
Shepherd's pie
55 min
Chicken cacciatore
50 min
Butter chicken
55 min
Beef stroganoff
35 min
Meatballs with tomato sauce
40 min
Everyone's favourite chicken curry
40 min
Beef and potato massaman curry
2 godz. 10 min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25 min
Apricot chicken risotto
30 min
Mexican cottage pie
1 godz. 30 min