Urządzenia i Akcesoria
Shepherd's pie with butter bean mash
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
2 portions
Składniki
-
Parmesan cheese crust removed and cut into cubes (3 cm)40 g
-
water600 g
-
lamb cut into cubes250 g
-
dried oregano4 tsp
-
olive oil80 g
-
sea salt plus extra to taste1 pinch
-
ground black pepper plus extra to taste1 pinch
-
garlic cloves2
-
carrots cut into pieces2
-
celery stalks trimmed and cut into pieces2
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces4
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tsp
-
tomato passata60 g
-
Worcestershire sauce20 g
-
canned butter beans (2 cans), rinsed and drained800 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
641.3 mg
Białko
57.4 g
Kalorie
5373.2 kJ /
1284.2 kcal
Tłuszcz
75.7 g
Błonnik
24.3 g
Tłuszcz nasycony
21.3 g
Węglowodany
97.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Moroccan beef stew with Israeli couscous
40 min
Curried sausages and lentils
1 godz.
Chicken and sweet corn soup
30 min
Chicken and cashews
55 min
Easy satay chicken
40 min
Shepherd's pie
55 min
Chilli con carne
45 min
Chilli con carne
40 min
Everyone's favourite chicken curry
40 min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25 min
Apricot chicken risotto
30 min
Mexican cottage pie
1 godz. 30 min