Urządzenia i Akcesoria
Gluten free chicken and leek pies
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
6 portions
Składniki
Pie filling
-
water800 g
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tbsp
-
leeks ; green part cut into pieces and white part cut into rounds (1 cm) and reserved500 g
-
carrot cut into pieces1
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
black peppercorns½ tsp
-
dried bay leaf1
-
skinless chicken thigh fillet700 g
-
salted butter60 g
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
pouring (whipping) cream200 g
-
gluten free cornflour30 g
Pastry
-
cheddar cheese (mature)50 g
-
gluten free flour mix (see Tips)400 g
-
unsalted butter200 g
-
xanthan gum1 tsp
-
salt1 tsp
-
egg1
-
wholegrain mustard (gluten free)40 g
-
water3 tbsp
-
arrowroot flour for dusting
-
egg yolk1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1330.7 mg
Białko
32.5 g
Kalorie
3933.5 kJ /
936.5 kcal
Tłuszcz
60.3 g
Błonnik
7.4 g
Tłuszcz nasycony
35.4 g
Węglowodany
62.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Curried sausages and lentils
1 godz.
ANZAC biscuits
40 min
Chicken velouté meal
40 min
Butter chicken
55 min
Aussie meat pies
2 godz.
Béchamel sauce
20 min
Creamy honey mustard chicken
1 godz.
Zucchini, ham and corn bites
40 min
Chicken, leek and corn pie
1 godz. 15 min
Gluten free sausage rolls
2 godz. 5 min
Classic mushroom risotto
30 min
Tuna mornay
45 min