Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pie filling
- 800 g water
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 500 g leeks ; green part cut into pieces and white part cut into rounds (1 cm) and reserved
- 1 carrot, cut into pieces
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- ½ tsp black peppercorns
- 1 dried bay leaf
- 700 g skinless chicken thigh fillets
- 60 g salted butter
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- ¼ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 200 g pouring (whipping) cream
- 30 g gluten free cornflour
Pastry
- 50 g cheddar cheese (mature)
- 400 g gluten free flour mix (see Tips)
- 200 g unsalted butter
- 1 tsp xanthan gum
- 1 tsp salt
- 1 egg
- 40 g wholegrain mustard (gluten free)
- 3 tbsp water
- arrowroot flour, for dusting
- 1 egg yolk
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3933.5 kJ / 936.5 kcal
- Białko
- 32.5 g
- Węglowodany
- 62.7 g
- Tłuszcz
- 60.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 35.4 g
- Błonnik
- 7.4 g
- Sód
- 1330.7 mg
Alternatywne przepisy
Curried sausages and lentils
1h
Aussie meat pies
2h
Chicken, leek and corn pie
1h 15 min
Butter chicken
55 min
Pork san choy bau
25 min
Chilli con carne
45 min
Lasagne bolognese
2h 30 min
Creamy coconut chicken curry
30 min
Gluten free sticky date puddings
1h 5 min
Meatloaf with red sauce
1h 15 min
Gluten free sausage rolls
2u. 5min
Gluten free chocolate brownie
45 min