Urządzenia i Akcesoria
One pot pasta with chorizo
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
fresh baby spinach leaves100 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)50 g
-
brown onion (approx. 120 g), cut into halves1
-
garlic cloves2
-
carrot cut into halves½
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
canned crushed tomatoes (400 g)1 can
-
water650 g
-
Vegetable stock paste (see Tip)1 - 1 ½ tbsp
-
ground black pepper2 pinches
-
chorizo sausage cut into slices1
-
dried spaghetti200 g
-
fresh basil leaves only, to garnish2 sprigs
-
pitted Kalamata olives cut into slices (optional)12
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
675.9 mg
Białko
17.8 g
Kalorie
1566.5 kJ /
374.4 kcal
Tłuszcz
11.3 g
Błonnik
5.5 g
Tłuszcz nasycony
4.5 g
Węglowodany
52.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pork cannelloni with vegetable sauce
1 godz.
Chicken with sweet potato cheesy crust
1 godz. 15 min
Sweet and sour meatballs with vegetables
50 min
Chicken and cashews
55 min
Pasta in tomato sauce with ham and chorizo
30 min
Shepherd's pie
55 min
Lasagne bolognese
2 godz. 30 min
Chicken and prawn noodles
30 min
Sausage ragu with orecchiette
1 godz.
Chorizo and chicken pasta
50 min
Chicken pesto pasta
30 min
Creamy tomato and salami fettuccine
30 min