![One pot pasta with chorizo One pot pasta with chorizo](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/95A9DC07-9E86-42F5-8D94-986CD9AEE6C0/Derivates/F9FC2D6F-313F-4CA6-ADDB-0A47A61F94AD.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g fresh baby spinach leaves
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 1 brown onion (approx. 120 g), cut into halves
- 2 garlic cloves
- ½ carrot, cut into halves
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 400 g canned crushed tomatoes
- 650 g water
- 1 - 1 ½ tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 2 pinches ground black pepper
- 1 chorizo sausage, cut into slices
- 350 g dried spaghetti
- 2 sprigs fresh basil, leaves only, for garnishing
- 12 pitted Kalamata olives, cut into slices (optional)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2402.5 kJ / 572 kcal
- Białko
- 25.3 g
- Węglowodany
- 68 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.2 g
- Błonnik
- 8.3 g
- Sód
- 2221.6 mg
Alternatywne przepisy
Shepherd's pie
55 Min
Beef stroganoff
35 min
Meatballs with tomato sauce
40 min
Penne and vegetables
35 min
Mexican cottage pie
1 godz. 30 min
Pasta in tomato sauce with ham and chorizo
30 min
Chicken pesto pasta
30 min
Chorizo and chicken pasta
50 dk
Chicken and pesto risoni
35 min
Mexican one-pot pasta
30 min
Creamy tomato and salami fettuccine
30 min
Apricot chicken risotto
30 min