Urządzenia i Akcesoria
Beef and pepper ragu
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
6 portions
Składniki
-
brown onion (approx. 130 g), cut into halves1
-
celery stalks (approx. 100 g), cut into quarters2
-
raw beetroot (approx. 100 g), peeled and cut into quarters1
-
garlic cloves3
-
anchovy fillet drained5
-
olive oil40 g
-
gravy beef cut into pieces (4-5 cm)850 - 900 g
-
red wine100 g
-
fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only2 sprigs
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
dried oregano1 tsp
-
fennel seeds1 tsp
-
dried bay leaves2
-
tomato paste50 g
-
canned chopped tomatoes400 g
-
Dijon mustard1 tbsp
-
Worcestershire sauce1 tbsp
-
sea salt plus extra to taste2 tsp
-
ground black pepper plus extra to taste2 - 3 tsp
-
carrots (approx. 120 g), cut into quarters lengthways and cut into thin slices (5 mm)1 - 2
-
dried pappardelle pasta cooked, to serve375 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, finely chopped for garnishing2 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
8991 mg
Białko
26.2 g
Kalorie
2947.3 kJ /
701.7 kcal
Tłuszcz
22.7 g
Błonnik
12.8 g
Tłuszcz nasycony
8.8 g
Węglowodany
90.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beef Burgundy
1 Std. 45 Min
Easy satay chicken
40 Min
Shepherd's pie
55 Min
Chicken cacciatore
50 Min
Butter chicken
55 Min
Chilli con carne
45 Min
Pork, apricot & coconut wraps
50 Min
Irish stew
1 Std. 30 Min
Guinness beef pies
2 Std. 15 Min
Beef goulash with dumplings
1 Std. 45 Min
Beef cobbler with polenta dumplings
1 Std. 30 Min
Beef spezzatino
1 Std. 45 Min