Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 brown onion (approx. 130 g), cut into halves
- 2 celery stalks (approx. 100 g), cut into quarters
- 1 raw beetroot (approx. 100 g), peeled and cut into quarters
- 3 garlic cloves
- 5 anchovy fillets, drained
- 40 g olive oil
- 850 - 900 g gravy beef, cut into pieces (4-5 cm)
- 100 g red wine
- 2 sprigs fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 tsp dried oregano
- 1 tsp fennel seeds
- 2 dried bay leaves
- 50 g tomato paste
- 400 g canned chopped tomatoes
- 1 tbsp Dijon mustard
- 1 tbsp Worcestershire sauce
- 2 tsp sea salt, plus extra to taste
- 2 - 3 tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 1 - 2 carrots (approx. 120 g), cut into quarters lengthways and cut into thin slices (5 mm)
- 375 g dried pappardelle pasta, cooked, to serve
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, finely chopped for garnishing
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2947.3 kJ / 701.7 kcal
- Białko
- 26.2 g
- Węglowodany
- 90.9 g
- Tłuszcz
- 22.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 8.8 g
- Błonnik
- 12.8 g
- Sód
- 8991 mg
Alternatywne przepisy
Beef stroganoff
35min
Quick massaman beef curry
40min
Mongolian lamb hot pot
3h 25 min
Pea and ham soup
2h 20min
Beef ragu
1h 25min
Chilli beef with lemon feta
30 min
Chicken, chorizo and chickpea stew
35min
Lamb spezzatino
1h 45min
Chicken cacciatore
50min
Thai chilli chicken and basil
30 min
Beef "Burgundy"
40min
Chorizo and chicken pasta
50min