![Beef and pepper ragu Beef and pepper ragu](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/B96FBAB5-D037-4AC8-9E26-25EDB4437D27/Derivates/98E2AB41-3793-4D17-AE72-111BC10212D5.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 brown onion (approx. 130 g), cut into halves
- 2 celery stalks (approx. 100 g), cut into quarters
- 1 raw beetroot (approx. 100 g), peeled and cut into quarters
- 3 garlic cloves
- 5 anchovy fillets, drained
- 40 g olive oil
- 850 - 900 g gravy beef, cut into pieces (4-5 cm)
- 100 g red wine
- 2 sprigs fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 tsp dried oregano
- 1 tsp fennel seeds
- 2 dried bay leaves
- 50 g tomato paste
- 400 g canned chopped tomatoes
- 1 tbsp Dijon mustard
- 1 tbsp Worcestershire sauce
- 2 tsp sea salt, plus extra to taste
- 2 - 3 tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 1 - 2 carrots (approx. 120 g), cut into quarters lengthways and cut into thin slices (5 mm)
- 375 g dried pappardelle pasta, cooked, to serve
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, finely chopped for garnishing
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2947.3 kJ / 701.7 kcal
- Białko
- 26.2 g
- Węglowodany
- 90.9 g
- Tłuszcz
- 22.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 8.8 g
- Błonnik
- 12.8 g
- Sód
- 8991 mg
Alternatywne przepisy
Beef "Burgundy"
40 min
Chicken cacciatore
50 dk
Beef stroganoff
35 min
Chicken, chorizo and chickpea stew
35 min
Chicken San Fernando
55 min
Lamb spezzatino
1 Std. 45 Min
Hungarian goulash
1 Std. 30 Min
Beef and potato massaman curry
2h 10min
Tomato basil chicken stew
35 min
Beef goulash with dumplings
1 Std. 45 Min
Beef ragu
1 Std. 25 Min
Mongolian lamb hot pot
3h 25min