Urządzenia i Akcesoria
Easy coconut cake
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
12 slices
Składniki
Cake
-
unsalted butter cut into pieces, softened, plus extra for greasing250 g
-
lemon zest (1 x 4 cm), no white pith1 piece
-
raw sugar100 g
-
desiccated coconut250 g
-
eggs6
-
gluten free cornflour100 g
-
natural vanilla extract2 tsp
-
gluten free baking powder (see Tips)1 tbsp
Custard filling
-
raw sugar40 g
-
gluten free cornflour30 g
-
egg1
-
full cream milk250 g
-
rum (optional)4 tbsp
-
pure icing sugar for dusting
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
169.5 mg
Białko
6.6 g
Kalorie
1845 kJ /
439.3 kcal
Tłuszcz
34.2 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
24.4 g
Węglowodany
26.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Quinoa ANZAC biscuits
1 godz.
Apple cake
1 godz.
Lemon cake
2 godz.
Gluten free sticky date puddings
1 godz. 5 min
Gluten free hot cross buns
3 godz. 25 min
Gluten free scones
30 min
Chunky choc nut brownie
35 min
Chocolate and nut biscuits
55 min
Vitality truffles
25 min
Quick almond biscuits
35 min
Orange and almond cake
2 godz. 20 min
Torta caprese (flourless almond cake)
2 godz.