
Urządzenia i Akcesoria
Easy coconut cake
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
12 slices
Składniki
Cake
-
unsalted butter cut into pieces, softened, plus extra for greasing250 g
-
lemon zest (1 x 4 cm), no white pith1 piece
-
raw sugar100 g
-
desiccated coconut250 g
-
eggs6
-
gluten free cornflour100 g
-
natural vanilla extract2 tsp
-
gluten free baking powder (see Tips)1 tbsp
Custard filling
-
raw sugar40 g
-
gluten free cornflour30 g
-
egg1
-
full cream milk250 g
-
rum (optional)4 tbsp
-
pure icing sugar for dusting
Wartości odżywcze na 1 slice
Kalorie
439.3 kcal /
1845 kJ
Białko
6.6 g
Tłuszcz
34.2 g
Węglowodany
26.2 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
24.4 g
Sód
169.5 mg