Urządzenia i Akcesoria
Sweet and sour meatballs with vegetables
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
olive oil for greasing
-
pork fillet cut into cubes (3 cm), slightly frozen500 g
-
ground ginger¼ tsp
-
ground coriander¼ tsp
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
sesame oil1 tsp
-
cornflour3 tbsp
-
soy sauce4 tbsp
-
egg yolk1
-
brown onion cut into pieces (4 cm)1
-
green capsicum deseeded and cut into pieces (4 cm)1
-
red capsicum deseeded and cut into pieces (4 cm)1
-
carrots cut into matchsticks2
-
canned bamboo shoots (opcjonalnie) drained220 g
-
canned pineapple pieces in natural juice drained, juice reserved820 g
-
white wine vinegar2 tbsp
-
tomato passata (purée)50 g
-
sherry100 g
-
soft brown sugar40 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1780.9 mg
Białko
33 g
Kalorie
1637 kJ /
390 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
6.5 g
Tłuszcz nasycony
1.7 g
Węglowodany
48 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Easy satay chicken
40 min
Curried sausages and lentils
1 godz.
Pork san choy bau
25 min
Chicken and cashews
55 min
Pork with black bean sauce
30 min
Beef stroganoff
35 min
Sausage and butter bean winter stew
25 min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25 min
Chicken pad thai
55 min
Lemon and lamb pie with filo topping
2 godz. 40 min
Apricot chicken risotto
30 min
Mongolian lamb hot pot
3 godz. 25 min