Urządzenia i Akcesoria
Beef goulash with dumplings
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
6 portions
Składniki
Dumplings
-
butter plus extra for greasing25 g
-
day old bread cut into pieces (3 cm) (see Tips)300 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves and stalks5 sprigs
-
brown onion (approx. ½ onion), cut into halves80 g
-
full cream milk200 g
-
eggs2
-
ground nutmeg2 pinches
-
salt1 tsp
-
ground black pepper to taste2 pinches
Goulash
-
garlic cloves3
-
onions (approx. 2½ onions), cut into quarters450 g
-
vegetable oil30 g
-
beef chuck steak cut into pieces (3 cm)750 g
-
sugar1 tbsp
-
tomato paste50 g
-
fresh tomatoes (approx. 3), cut into pieces350 g
-
red wine200 g
-
sweet paprika2 tbsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
caraway seeds½ tsp
-
lemon zest only, no white pith1
-
fresh marjoram1 tbsp
-
dried bay leaves3
-
ground allspice½ tsp
-
ground cloves1 pinch
-
water300 g
-
plain flour30 g
-
red capsicum cut into thin slices100 g
-
green capsicum cut into thin slices100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1213.9 mg
Białko
37.9 g
Kalorie
2134.3 kJ /
508.2 kcal
Tłuszcz
21 g
Błonnik
8.4 g
Tłuszcz nasycony
21 g
Węglowodany
38.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beef Burgundy
1 godz. 45 min
Moroccan beef stew with Israeli couscous
40 min
Chicken cacciatore
50 min
Butter chicken
55 min
Beef stroganoff
35 min
Hungarian goulash
1 godz. 30 min
Chicken with creamy vegetable sauce
35 min
Beef cobbler with polenta dumplings
1 godz. 30 min
Chicken and mushroom lasagne
1 godz. 55 min
Chicken San Fernando
55 min
Beef spezzatino
1 godz. 45 min
Mongolian lamb hot pot
3 godz. 25 min