Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Dumplings
- 25 g butter, plus extra for greasing
- 300 g day old bread, cut into pieces (3 cm) (see Tips)
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves and stalks
- 80 g brown onion (approx. ½ onion), cut into halves
- 200 g full cream milk
- 2 eggs
- 2 pinches ground nutmeg
- 1 tsp salt
- 2 pinches ground black pepper, to taste
Goulash
- 3 garlic cloves
- 450 g onions (approx. 2½ onions), cut into quarters
- 30 g vegetable oil
- 750 g beef chuck steak, cut into pieces (3 cm)
- 1 tbsp sugar
- 50 g tomato paste
- 350 g fresh tomatoes (approx. 3), cut into pieces
- 200 g red wine
- 2 tbsp sweet paprika
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- ½ tsp caraway seeds
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 1 tbsp fresh marjoram
- 3 dried bay leaves
- ½ tsp ground allspice
- 1 pinch ground cloves
- 300 g water
- 30 g plain flour
- 100 g red capsicum, cut into thin slices
- 100 g green capsicum, cut into thin slices
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2134.3 kJ / 508.2 kcal
- Białko
- 37.9 g
- Węglowodany
- 38.5 g
- Tłuszcz
- 21 g
- Tłuszcz nasycony
- 21 g
- Błonnik
- 8.4 g
- Sód
- 1213.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Beef stroganoff
35 Min
Beef and mushroom hot pot
2j
Beef ragu
1j 25 menit
Beef Burgundy
1 Std. 45 Min
Chicken with creamy vegetable sauce
35 Min
Meatballs with tomato sauce
40 min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1h 10 min
Chicken cacciatore
50 menit
Hungarian goulash
1j 30 menit
Hunters' stew
1j
Beef "Burgundy"
40 min
Chicken and mushroom lasagne
1h 55min