Avial (vegetables in yoghurt)
TM6 TM5 TM31

Avial (vegetables in yoghurt)

4.2 (17 ocen)

Składniki

Vegetables

  • 100 g fresh coconut flesh (see Tips)
  • 3 fresh long green chillies, trimmed and cut into halves
  • ¾ tsp cumin seeds
  • 300 g water
  • 140 g natural yoghurt
  • 2 tsp garam masala (see Tips)
  • ¼ tsp ground turmeric
  • 2 tsp tamarind paste (see Tips)
  • 1 - 1 ½ tsp salt
  • 100 g potato, cut into batons (1 x 5 cm)
  • 100 g sweet potato, cut into batons (1 x 5 cm)
  • 200 g carrot, cut into batons (1 x 5 cm)
  • 200 g fresh green beans, trimmed and cut into halves

Tempering/Seasoning

  • 1 tbsp coconut oil
  • 5 fresh curry leaves
  • 1 tsp black mustard seeds

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1049.5 kJ / 249.8 kcal
Białko
7.2 g
Węglowodany
16.3 g
Tłuszcz
17 g
Tłuszcz nasycony
12.6 g
Błonnik
9.7 g
Sód
898.2 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy