Urządzenia i Akcesoria
Smoked honey and dill salmon
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 portions
Składniki
-
garlic clove1
-
fresh dill fronds only2 sprigs
-
honey160 g
-
paprika½ tsp
-
Dijon mustard2 tsp
-
fresh boneless salmon fillets (approx. 200-250 g each), skin on4
-
oil for greasing
-
lemons cut into halves (optional)2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 portions
Sód
510.5 mg
Białko
206 g
Kalorie
13683.5 kJ /
3258 kcal
Tłuszcz
217.6 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
45.5 g
Węglowodany
132.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken corn chowder, Broccoli terrines
1 godz. 25 min
Fragrant whole barbecued fish
2 godz. 50 min
Coriander turmeric chicken bites (Toddlers and beyond)
40 min
Sweet tamarind fish with mixed vegetables
40 min
Seared tuna on chilli bean mash
35 min
Pasta salad with salmon and vegetables
45 min
Pork meatballs with couscous
50 min
Caribbean stew and Steamed rice cups
9 godz. 15 min
Prawns in chilli butter with risoni and herb salad
30 min
Delish pesto nuggets
40 min
Prawn and pork pops with turmeric lime sauce
1 godz. 5 min
Keftethes (Greek meatballs)
40 min