Urządzenia i Akcesoria
Smoked honey and dill salmon
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 portions
Składniki
-
garlic clove1
-
fresh dill fronds only2 sprigs
-
honey160 g
-
paprika½ tsp
-
Dijon mustard2 tsp
-
fresh boneless salmon fillets (approx. 200-250 g each), skin on4
-
oil for greasing
-
lemons cut into halves (optional)2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 portions
Sód
510.5 mg
Białko
206 g
Kalorie
13683.5 kJ /
3258 kcal
Tłuszcz
217.6 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
45.5 g
Węglowodany
132.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Texas-style lovely legs
4 godz.
Spring Greens
10 min
Chorizo and prawns a la Sidra
25 min
Flank steak with horseradish cream sauce
4 godz. 20 min
Cranberry Vodka Zombie Brains
5 min
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
Brak ocen
Five-spice duck with mushrooms, Asian vegetables and rice
1 godz. 5 min
Pork belly ramen
4 godz. 10 min
Chilli raita potato salad
55 min
Mediterranean salmon and couscous parcels
25 min
Malay-style coconut chicken
25 godz. 40 min
Ginger beef and sugar snap peas with rice
1 godz. 45 min