Urządzenia i Akcesoria
Seared steak and rocket salad
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
2 portions
Składniki
-
brown onion cut into halves, then cut into thin slices (5 mm)50 g
-
vegetable oil40 g
-
beef rump steak cut into strips (4-5 cm)200 g
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
caper berries drained and cut into halves (optional)40 g
-
cherry tomatoes cut into halves120 g
-
rocket70 g
-
avocado (ripe), flesh only, cut into cubes (1 cm)1
-
walnuts30 g
-
lime juice20 g
-
honey10 g
-
salt plus extra to taste¾ tsp
-
ground black pepper plus extra to taste½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 2 portions
Sód
2288 mg
Białko
52.9 g
Kalorie
5056 kJ /
1203.8 kcal
Tłuszcz
101.7 g
Błonnik
13.9 g
Tłuszcz nasycony
15.6 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Buddha Bowl with Chicken (TM6)
1sa
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter, using modes)
5 dk
Bread bowl chicken stew
3sa 45 dk
Beef and mushroom stroganoff
40 dk
Sticky sesame chicken
40 dk
Chicken and warm potato salad
55 dk
Black rice bowl with chicken and mushroom (gut health)
40 dk
Sumac beef with olive and parsley smashed potatoes
2sa 30 dk
Chicken in chipotle sauce
40 dk
Remoulade chicken with prosciutto potatoes
40 dk
Ginger beef and sugar snap peas with rice
1sa 45 dk
Chicken teriyaki (Skinnymixers)
20 dk