![Steamed red curry fish (Matt Sinclair) Steamed red curry fish (Matt Sinclair)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9E7A9FE4-3971-43E1-A978-FADA332F182C/Derivates/23f2e5a1-b4c4-41e7-8e15-dbdd76ec8909.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g peanut oil
- 110 g red curry paste (see Tips)
- 55 g brown sugar
- 55 g fish sauce
- 40 g tamarind paste (see Tips)
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 400 g water
- 4 skinless, firm white fish fillets (approx. 200 g each), cut into pieces (approx. 8 cm x 10 cm)
- 200 g green beans, cut into pieces (3 cm)
- 125 g fresh baby corn, cut into pieces (2 cm)
- 270 g coconut cream
- fresh coriander leaves, for garnishing
- fresh kaffir lime leaves, cut into thin strips, for garnishing
- cooked rice (optional)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2412.5 kJ / 574.4 kcal
- Białko
- 36.3 g
- Węglowodany
- 29.9 g
- Tłuszcz
- 34.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 15.7 g
- Błonnik
- 6 g
- Sód
- 2955 mg
Alternatywne przepisy
Curry laksa
45 min
Thai beef salad
1 godz. 15 min
Prawn and chicken laksa
40 min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30 min
Coconut turmeric fish curry
40 min
Coconut fish curry
1 Std. 10 Min
Thai red chicken curry
30 min
Thai chilli chicken and basil
30 min
Steamed white fish with tomato and Indian spices
40 min
Prawn noodle curry
10 Min
Thai green chicken curry
30 min