Urządzenia i Akcesoria
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
peanut oil60 g
-
red curry paste (see Tips)110 g
-
brown sugar55 g
-
fish sauce55 g
-
tamarind paste (see Tips)40 g
-
Chicken stock paste (see Tips)2 tsp
-
water400 g
-
skinless, firm white fish fillets (approx. 200 g each), cut into pieces (approx. 8 cm x 10 cm)4
-
green beans cut into pieces (3 cm)200 g
-
fresh baby corn cut into pieces (2 cm)125 g
-
coconut cream270 g
-
fresh coriander leaves for garnishing
-
fresh kaffir lime leaves cut into thin strips, for garnishing
-
cooked rice (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2955 mg
Białko
36.3 g
Kalorie
2412.5 kJ /
574.4 kcal
Tłuszcz
34.2 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
15.7 g
Węglowodany
29.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fish with ginger lime sauce
35 min
Thai beef salad with noodles
1 godz.
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 min
Thai beef salad
1 godz. 15 min
Open fish burgers
1 godz.
Jalapeño and lime chicken burger with corn smash
1 godz. 15 min
Coconut fish curry
1 godz. 10 min
Thai red pork curry
35 min
Smoked trout pasta with lemon and capers
35 min
Prawn and chicken laksa
40 min
Curry laksa
45 min
Chiang Mai noodles
25 min