Wersje kompatybilne
Chicken in peanut sauce with chilli-cucumber salad
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Chicken and peanut sauce
- 1000 g skinless chicken thigh fillets, cut into halves
- 250 g roasted unsalted peanuts
- 2 garlic cloves
- 400 g coconut milk
- 30 g ketjap manis
- 1 tsp dried chilli flakes
- 1 lime, zested (no white pith) and juiced
- 1 ½ tsp salt
- 300 g jasmine rice
- 1000 g water
Chilli-cucumber salad
- ½ continental cucumber, deseeded and cut into thin slices
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin slices
- 1 bunch fresh coriander (approx. 30 g), leaves only
- 1 - 2 fresh long green chillies, trimmed and cut into halves
- 1 fresh long red chilli, trimmed and cut into halves
- 30 g honey
- 40 g soy sauce
- ½ tsp sesame oil
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3148.5 kJ / 749.6 kcal
- Białko
- 46.4 g
- Węglowodany
- 50.3 g
- Tłuszcz
- 39.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 14.4 g
- Błonnik
- 6.7 g
- Sód
- 1460.4 mg
Alternatywne przepisy
Chicken and cashews
55min
Chilli beef with lemon feta
30 Min
Creamy coconut chicken curry
30 Min
Asian chicken noodle salad
45 Min
Pork san choy bau
25 min
Quick massaman beef curry
40 Min
Easy satay chicken
40 Min
Sticky sesame chicken
40 Min
Chicken pad thai
55min
Beef ragu
1 Std. 25 Min
Middle Eastern chicken with pearl couscous
40 Min
Orange sesame chicken with broccoli and noodles
45 Min