Urządzenia i Akcesoria
Moroccan chicken and cauliflower cous cous
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
almonds70 g
-
fresh coriander leaves and stems5 - 6 sprigs
-
red onion1
-
garlic cloves3
-
sea salt plus extra to season½ tsp
-
ground black pepper plus extra to season¼ tsp
-
ground ginger¼ tsp
-
ground cinnamon1 - 2 pinches
-
paprika½ tsp
-
extra virgin olive oil20 g
-
ground cumin1 ½ tsp
-
chicken thighs cut into pieces (2-3 cm)600 g
-
cauliflower broken into florets500 g
-
butter20 g
-
water500 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, roughly chopped5 - 8 sprigs
-
lemon juice only, to taste½ - 1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
605.9 mg
Białko
34.4 g
Kalorie
1718.9 kJ /
409.3 kcal
Tłuszcz
26.1 g
Błonnik
5.2 g
Tłuszcz nasycony
6.4 g
Węglowodany
7.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Curried chicken salad wraps
50 min
Jo Whitton's Wholesome meatball soup
50 min
Lamb with pumpkin and lentils
50 min
Turkey rissoles and kale slaw
30 min
Chicken and spinach enchiladas
40 min
Sticky chicken
24 godz. 35 min
Paprika chicken with sour cream sauce
1 godz. 15 min
Chicken teriyaki (Skinnymixers)
20 min
Gwinganna turmeric & coconut chicken with green beans
1 godz.
Lala's creamy lemon butter chicken
1 godz. 10 min
Red pesto chicken salad (Skinnymixers)
35 min
Woodys "no butter" butter chicken
40 min