Urządzenia i Akcesoria
Moroccan chicken with couscous
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
garam masala1 ½ tbsp
-
ground turmeric3 tsp
-
salt1 ½ tsp
-
ground black pepper¾ tsp
-
skinless chicken thigh fillets cut into pieces (3-4 cm)800 g
-
couscous250 g
-
sunflower oil50 g
-
water500 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only10 sprigs
-
garlic cloves3
-
brown onion cut into halves80 g
-
pitted green olives60 g
-
Chicken stock paste (see Tip)1 tsp
-
lemon zest only, no white pith1
-
lemon juice60 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Białko
47 g
Kalorie
2717.8 kJ /
647.1 kcal
Tłuszcz
27.1 g
Błonnik
6.2 g
Węglowodany
50.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Curried sausages and lentils
1 Std.
Pancetta, pine nut and ricotta pappardelle
35 Min
Shepherd's pie with butter bean mash
1 Std.
Chilli beef with lemon feta
30 Min
Thai chilli chicken and basil
30 Min
Chilli con carne
40 Min
Everyone's favourite chicken curry
40 Min
One pot pasta with chorizo
35 Min
Chicken, chorizo and chickpea stew
35 Min
Aromatic chicken pilaf
1 Std. 20 Min
Moroccan chicken with couscous
1 Std. 5 Min
Quick chicken curry
35 Min