Chicken with spinach and almond pesto tagliatelle
TM6 TM5

Chicken with spinach and almond pesto tagliatelle

4.3 (459 ocen)

Składniki

Chicken

  • 700 g chicken breast, cut into strips (approx.1 cm)
  • 50 g lemon juice

Spinach and almond pesto

  • 50 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (3 cm), plus extra to serve
  • 60 g fresh baby spinach leaves
  • 30 g blanched almonds
  • 1 garlic clove
  • 100 g extra virgin olive oil
  • ¼ tsp fine sea salt

Pasta

  • 1200 g water
  • 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
  • salt, for seasoning
  • ground black pepper, for seasoning
  • 400 g tagliatelle pasta nests (see Tips)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
3598.3 kJ / 856.8 kcal
Białko
58.3 g
Węglowodany
69.6 g
Tłuszcz
37.2 g
Tłuszcz nasycony
7.6 g
Błonnik
5 g
Sód
636.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy