Urządzenia i Akcesoria
Chicken with spinach and almond pesto tagliatelle
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
Chicken
-
chicken breast cut into strips (approx.1 cm)700 g
-
lemon juice50 g
Spinach and almond pesto
-
Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (3 cm), plus extra to serve50 g
-
fresh baby spinach leaves60 g
-
blanched almonds30 g
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil100 g
-
fine sea salt¼ tsp
Pasta
-
water1200 g
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tsp
-
salt for seasoning
-
ground black pepper for seasoning
-
tagliatelle pasta nests (see Tips)400 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
636.6 mg
Białko
58.3 g
Kalorie
3598.3 kJ /
856.8 kcal
Tłuszcz
37.2 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
7.6 g
Węglowodany
69.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy chicken and sun-dried tomato pasta
30 min
Chicken and warm potato salad
55 min
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40 min
Chicken pesto pasta
30 min
Paprika chicken with sour cream sauce
1 godz. 15 min
Chicken and pesto risoni
35 min
Sticky sesame chicken
40 min
Apricot chicken risotto
30 min
Pasta with tuna
30 min
Chicken with sweet potato cheesy crust
1 godz. 15 min
Sour cream and chicken enchiladas
1 godz. 10 min
Tandoori chicken wraps
50 min