
Urządzenia i Akcesoria
Chicken with spinach and almond pesto tagliatelle
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
Chicken
-
chicken breast cut into strips (approx.1 cm)700 g
-
lemon juice50 g
Spinach and almond pesto
-
Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (3 cm), plus extra to serve50 g
-
fresh baby spinach leaves60 g
-
blanched almonds30 g
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil100 g
-
fine sea salt¼ tsp
Pasta
-
water1200 g
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tsp
-
salt for seasoning
-
ground black pepper for seasoning
-
tagliatelle pasta nests (see Tips)400 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
856.8 kcal /
3598.3 kJ
Białko
58.3 g
Tłuszcz
37.2 g
Węglowodany
69.6 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
7.6 g
Sód
636.6 mg