Urządzenia i Akcesoria
Smoked trout pâté
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
hot smoked trout (see Tips)200 g
-
water120 g
-
gelatine powder1 tsp
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces2 - 3
-
mayonnaise (see Tips)60 g
-
lemon juice2 tsp
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
cream cheese120 g
-
Tabasco® sauce (optional)2 - 3 drops
-
pouring (whipping) cream120 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
316.9 mg
Białko
17.7 g
Kalorie
1756.6 kJ /
418.3 kcal
Tłuszcz
38.4 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
16.9 g
Węglowodany
1.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hollandaise sauce
15 min
Smashed pea and bean dip
30 min
Lemon and caper aioli
15 min
Caesar salad dressing
10 min
Cauliflower mash
25 min
Leek and smoked salmon dip
55 min
Lamb Moussaka
1 godz. 30 min
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3 godz. 25 min
Saffron and cardamom poached pears
40 min
Moroccan lamb with pilaf
5 godz. 40 min
Barbecue sauce
1 godz. 40 min
Date, orange and olive oil cake with salted white chocolate ice cream (Shane Delia)
9 godz. 50 min