Urządzenia i Akcesoria
Smoked trout pâté
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
hot smoked trout (see Tips)200 g
-
water120 g
-
gelatine powder1 tsp
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces2 - 3
-
mayonnaise (see Tips)60 g
-
lemon juice2 tsp
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
cream cheese120 g
-
Tabasco® sauce (optional)2 - 3 drops
-
pouring (whipping) cream120 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
316.9 mg
Białko
17.7 g
Kalorie
1756.6 kJ /
418.3 kcal
Tłuszcz
38.4 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
16.9 g
Węglowodany
1.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Caramelised onion jam gravy
2h 5min
Watermelon canapés with whipped feta and walnuts
20min
Prawn bisque with lemon myrtle (Andrew Fielke)
55min
Double-baked cheese soufflés with asparagus sauce
2h
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7h 10min
Poached salmon and beetroot blinis
45min
Porcini pepperleaf paté (Andrew Fielke)
2h 50min
Brandy cream
15min
Beetroot and tequila cured salmon
24h 20min
Leek and smoked salmon dip
55min
Gin and lime pie
3h 10min
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1h