
Urządzenia i Akcesoria
Parmesan baskets with goat's cheese mousse
Przygotowanie 1 godz. 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
24 pieces
Składniki
Goat's cheese mousse
-
fresh goat's cheese softened350 g
-
pouring (whipping) cream150 g
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
fresh flat-leaf parsley leaves only3 sprigs
-
salt½ tsp
-
ground black pepper to taste
Parmesan baskets
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)280 g
-
ground black pepper¼ tsp
Assembly
-
Granny Smith apple cut into matchsticks (see Tips)½
-
raw beetroot cut into small cubes (5 mm)½
-
walnuts cut into pieces40 g
-
micro herbs for garnishing (optional)
Wartości odżywcze na 1 piece
Kalorie
124 kcal /
520.7 kJ
Białko
7.6 g
Tłuszcz
9.9 g
Węglowodany
0.9 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
5.8 g
Sód
264.9 mg