Parmesan baskets with goat's cheese mousse
TM6 TM5 TM31

Parmesan baskets with goat's cheese mousse

4.0 (11 ocen)

Składniki

Goat's cheese mousse

  • 350 g fresh goat's cheese, softened
  • 150 g pouring (whipping) cream
  • 2 sprigs fresh thyme, leaves only
  • 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
  • ½ tsp salt
  • ground black pepper, to taste

Parmesan baskets

  • 280 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
  • ¼ tsp ground black pepper

Assembly

  • ½ Granny Smith apple, cut into matchsticks (see Tips)
  • ½ raw beetroot, cut into small cubes (5 mm)
  • 40 g walnuts, cut into pieces
  • micro herbs, for garnishing (optional)

Wartości odżywcze
na 1 piece
Kalorie
520.7 kJ / 124 kcal
Białko
7.6 g
Węglowodany
0.9 g
Tłuszcz
9.9 g
Tłuszcz nasycony
5.8 g
Błonnik
0.3 g
Sód
264.9 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy