Urządzenia i Akcesoria
Parfait au chocolat with summer berries (Nico Moretti)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 8 godz. 20 min
6 portions
Składniki
Parfait au chocolat
-
pouring (whipping) cream300 g
-
dark chocolate (70% cocoa) broken into pieces (approx. 2 cm)200 g
-
egg yolk1
-
eggs2
-
caster sugar100 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
orange liqueur (see Tips)1 tsp
Raspberry coulis
-
fresh raspberries (see Tips)200 g
-
caster sugar100 g
-
lemon juice only½
Macerated summer berries
-
fresh mixed berries (e.g strawberries, blueberries, raspberries)300 g
-
caster sugar1 tbsp
-
orange liqueur (see Tips)1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6.915 g
Kalorie
2347 kJ /
559 kcal
Tłuszcz
30.673 g
Błonnik
4.337 g
Węglowodany
65.117 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chocolate pecan pie
1 godz. 55 min
Green fig and lime marmalade
1 godz. 10 min
Gluten free sticky date puddings
1 godz. 5 min
Basil oil
10 min
Linseed crackers with mutabbal beitinjan (eggplant dip)
16 godz. 20 min
Chocolate berry baked Alaska
8 godz. 20 min
Lamb Moussaka
1 godz. 30 min
Sticky toffee puddings
1 godz.
Gin and lime pie
3 godz. 10 min
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25 godz. 20 min
Sweetcorn fritters with chilli jam and avocado cream
1 godz. 5 min
Salted caramel sauce
40 min