
Urządzenia i Akcesoria
Bombay aloo
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
cumin seeds1 tsp
-
black mustard seeds1 tsp
-
coriander seeds2 tsp
-
potatoes cut into pieces (1 cm - see Tips)500 g
-
canola oil1 tbsp
-
brown onion (approx. 1 small onion), cut into quarters80 - 100 g
-
fresh long green chillies trimmed and cut into halves2 - 4
-
ginger paste (see Tips)2 tsp
-
garlic paste (see Tips)2 tsp
-
ground turmeric¼ tsp
-
lemon juice20 g
-
salt1 - 2 tsp
-
water600 g
-
green peas (fresh or frozen)100 - 200 g
-
fresh coriander leaves only, for garnishing
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
254.5 kcal /
1069.5 kJ
Białko
9.9 g
Tłuszcz
12.2 g
Węglowodany
26.2 g
Błonnik
11.6 g
Tłuszcz nasycony
0.9 g
Sód
1243.1 mg