Urządzenia i Akcesoria
Curried green beans
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
water plus an extra 1 tablespoon620 g
-
green beans trimmed and cut into small pieces (5 mm)500 g
-
brown onion cut into quarters150 g
-
garlic clove1
-
olive oil30 g
-
curry powder2 tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
apple cider vinegar150 g
-
white sugar80 - 100 g
-
salt1 tsp
-
cornflour1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
379 mg
Białko
2.4 g
Kalorie
625.6 kJ /
149 kcal
Tłuszcz
5.3 g
Błonnik
3.6 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Węglowodany
21.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Caramelised leek and feta tart (TM6, Maria Stuart)
2 godz. 25 min
Spiced Beef Rolls
3 godz. 10 min
Apricot macadamia biscuits
40 min
Black garlic and onion jam
55 min
Caramelised red onion chutney
24 godz.
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
10 min
Pear and burghul salad
40 min
Leek and cheddar pudding
1 godz. 20 min
Cucumber soup with prawn skewers
Brak ocen
Vegetable soup, eggs en cocotte with spinach
1 godz.
Stuffed Portobello mushrooms with caramelised Brussels sprouts
1 godz.
Fruit and nut loaf
27 godz. 50 min