Wersje kompatybilne
Zuppa di tagliatelle vietnamita con manzo (Pho bo)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1200 g di acqua
- 240 g di tagliatelle di riso ammollate
- 180 g di germogli di soia freschi puliti
- 1200 g di brodo di carne
- 80 g di cipolla a rondelle
- 360 g di carne di manzo a fettine sottili (5 mm)
- 2 limoni, il succo
- 20 g di coriandolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 1 cipollotto verde, a pezzettini
- 2 - 3 peperoncini piccanti freschi, a cubetti, senza semi
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3834 kJ / 916 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 46 g
- Tłuszcz
- 24 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Yakisoba con gamberi
30 Min
Riso Thai alla curcuma con ananas e maiale
50 dk
Chili con carne
1sa 20 dk
Tè alla cipolla e mela
15 Min
Wonton soup
45 dk
Chop suey ai gamberi
1sa
Gazpacho mango e avocado
10 Min
Gazpacho
1sa 15 dk
Ceviche di salmone
48h 15min
Gamberi in salsa speziata
40 Min
Vichyssoise
6h
Arroz de polvo
1sa 15 dk