Pizze di cavolfiore e formaggio

Pizze di cavolfiore e formaggio

4.1 7 ocen
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porzioni

Składniki

Basi
  • di formaggio Emmental a pezzi (2 cm)
    250 g
  • uova
    2
  • di cavolfiore le rosette
    500 g
Farcitura e finitura
  • cipolla tagliata a metà
    1
  • spicchio di aglio
    1
  • di olio di oliva
    20 g
  • di pomodori ciliegini
    350 g
  • di concentrato di pomodoro
    15 g
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di origano, secco
    1 cucchiaino
  • mozzarella (125 g), a fette (5 mm), fette grandi tagliate a metà
    1
  • basilico, fresco per guarnire

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 428 kcal / 1793 kJ
Białko 27 g
Tłuszcz 31 g
Węglowodany 8 g
Błonnik 5.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...