Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Basi
- 250 g di formaggio Emmental, a pezzi (2 cm)
- 2 uova
- 500 g di cavolfiore, le rosette
Farcitura e finitura
- 1 cipolla, tagliata a metà
- 1 spicchio di aglio
- 20 g di olio di oliva
- 350 g di pomodori ciliegini
- 15 g di concentrato di pomodoro
- ½ cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di origano, secco
- 1 mozzarella (125 g), a fette (5 mm), fette grandi tagliate a metà
- basilico, fresco per guarnire
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1793 kJ / 428 kcal
- Białko
- 27 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 31 g
- Błonnik
- 5.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pollo con riso alle zucchine e carote
45 min.
Insalata di mele e carote
5 Min
Curry di zucca
1h
Pulled pork alle mele
8 godz. 20 min
Blinis ai ceci e pomodori
30min
Gratin di patate
1h 10 min.
Sformato di lenticchie
1h 55min
Hamburger di broccoli con salsa di rapanello
1h
Insalata di broccoli con pinoli
5 Min
Zuppa di cavolfiore, zucca e broccoli
45 min.
Risotto alla barbabietola con saltimbocca
45 min.
Curry di cavolfiore e lenticchie
45 min.