Penne lisce al ragù di trevisana

Penne lisce al ragù di trevisana

3.0 3 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni

Składniki

  • di Parmigiano a pezzi (2-3 cm)
    40 g
  • di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
    1 rametto
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di burro
    20 g
  • di cipolla a pezzi (3-4 cm)
    40 g
  • di aglio
    1 spicchio
  • di radicchio a listarelle
    400 g
  • di passata di pomodoro
    300 g
  • di sale
    1 - 2 cucchiaini
  • di pepe, macinato fresco
    1 pizzico
  • di pasta secca, tipo penne lisce
    350 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 481 kcal / 2012 kJ
Białko 17 g
Tłuszcz 18 g
Węglowodany 68 g
Błonnik 6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...