Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g di Parmigiano a pezzi (2-3 cm)
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di burro
- 40 g di cipolla a pezzi (3-4 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 400 g di radicchio a listarelle
- 300 g di passata di pomodoro
- 1 - 2 cucchiaini di sale
- 1 pizzico di pepe, macinato fresco
- 350 g di pasta secca, tipo penne lisce
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2012 kJ / 481 kcal
- Białko
- 17 g
- Węglowodany
- 68 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Błonnik
- 6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Lasagne al forno
2h 30min
Cotechino e lenticchie
1h
Minestrone
45min
Maluns grigionesi
Brak ocen
Risotto allo zafferano di Mund
45min
Insalata di carote con cracker al sesamo
1h
Tagliatelle al basilico al sugo di olive e pomodori
1 godz. 25 min
Risotto alla parmigiana
30min
Salsa per insalata ai semi di zucca
10 min
Linguine alla carbonara di zucchine
Brak ocen
Peperoni con tofu e fagioli
1h
Risotto ai funghi porcini con brie
35min