Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g di Parmigiano a pezzi (2-3 cm)
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di burro
- 40 g di cipolla a pezzi (3-4 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 400 g di radicchio a listarelle
- 300 g di passata di pomodoro
- 1 - 2 cucchiaini di sale
- 1 pizzico di pepe, macinato fresco
- 350 g di pasta secca, tipo penne lisce
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2012 kJ / 481 kcal
- Białko
- 17 g
- Węglowodany
- 68 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Błonnik
- 6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Risotto allo zafferano di Mund
45min
Risotto alla parmigiana
30 Min
Polenta ticinese
45min
Cavolfiori gratinati
50min
Asparagi con patate e salsa olandese allo yogurt
45min
Gnocchi di patate
1 Std. 15 Min
Maluns grigionesi
Nessuna valutazione
Cavoletti di Bruxelles con pancetta e mandorle
40 min
Risotto con spinaci ed asparagi
40 min
Pizza alla marinara
1h 35 min
Zuppa di patate e lenticchie con speck
40 min
Risotto al parmigiano
25min