
Urządzenia i Akcesoria
Penne lisce al ragù di trevisana
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni
Składniki
-
di Parmigiano a pezzi (2-3 cm)40 g
-
di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate1 rametto
-
di olio extravergine di oliva30 g
-
di burro20 g
-
di cipolla a pezzi (3-4 cm)40 g
-
di aglio1 spicchio
-
di radicchio a listarelle400 g
-
di passata di pomodoro300 g
-
di sale1 - 2 cucchiaini
-
di pepe, macinato fresco1 pizzico
-
di pasta secca, tipo penne lisce350 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
481 kcal /
2012 kJ
Białko
17 g
Tłuszcz
18 g
Węglowodany
68 g
Błonnik
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Pasta
45 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria