Vellutata al peperone rosso e zenzero

Vellutata al peperone rosso e zenzero

4.0 2 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 porzioni

Składniki

  • di peperoni rossi tagliati a pezzi (3 x 3 cm)
    150 g
  • di cipolle rosse tagliate in quarti
    150 g
  • di aglio (non pelati)
    2 spicchi
  • di olio di oliva
    1 cucchiaio
  • di zenzero fresco
    30 g
  • di olio di oliva
    30 g
  • di cumino in polvere
    1 cucchiaino
  • di coriandolo, in polvere
    1 cucchiaino
  • di patate pelate e tagliate a pezzi (2 x 2 cm)
    120 g
  • di acqua
    800 g
  • di dado per brodo vegetale
    1 ½ cucchiaio
    1 ½ cubetto di dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di pepe nero macinato fresco
    1 cucchiaino
  • di quark
    4 cucchiai
    4 cucchiai di yogurt greco

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 178 kcal / 745 kJ
Białko 5.74 g
Tłuszcz 13.05 g
Węglowodany 9.46 g
Błonnik 1.89 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...