Insalata di fagioli e cavolfiore

Insalata di fagioli e cavolfiore

4.0 2 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
2 porzioni

Składniki

  • di erbe aromatiche miste, fresche le foglioline lavate e asciugate
    6 cucchiai
  • di sale alle erbe a seconda dei gusti
    2 - 3 cucchiaini
  • peperone rosso a pezzi (circa 100 g)
    1
  • di cavolfiore a pezzi
    400 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di aceto di mele
    30 g
  • di capperi sott'aceto a seconda dei gusti
    2 - 3 cucchiaini
  • di miele
    1 cucchiaino
  • di fagioli rossi (peso netto sgocciolato: circa 280 g)
    1 scatola
  • di pepe, macinato fresco a seconda dei gusti
    1 - 2 pizzichi

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 369 kcal / 1545 kJ
Białko 20 g
Tłuszcz 167 g
Węglowodany 33 g
Błonnik 23 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...