Urządzenia i Akcesoria
Injera (Pane etiope)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 48 godz. 25 min
8 pezzi
Składniki
-
250 g farina di teff
-
500 g di acqua
-
2 pizzichi di sale
-
olio di semi di girasole (opcjonalnie)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 8 pezzi
Sód
325 mg
Białko
33 g
Kalorie
3840.9 kJ /
918 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
20 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
183 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bulgur con verdure e salsa ai funghi
50 min
Zighinì
8 godz.
Petti di pollo al peperoncino e lime con riso di cavolfiore
1 godz. 10 min
Misir wat (Stufato di lenticchie)
35 min
Torta raw alle barbabietole e cioccolato (senza lattosio)
2 godz. 20 min
Melanzane al curry (vegan)
50 min
Napa Kimchi
86 godz.
Zuppa di funghi pioppini e cotechino
45 min
Taktouka (Insalata marocchina)
30 min
Zuppetta asiatica con tofu (vegan)
1 godz. 30 min
Pollo al curry alla cingalese (Koththu roti)
1 godz. 5 min
Pollo alla giamaicana (Jamaican jerk chicken)
2 godz. 10 min