Injera (Pane etiope)
TM6 TM5 TM31

Injera (Pane etiope)

5.0 (2 oceny)

Składniki

  • 250 g di farina di teff
  • 500 g di acqua
  • 2 pizzichi di sale
  • olio di semi di girasole (opcjonalnie)

Wartości odżywcze
na 8 pezzi
Kalorie
3840.9 kJ / 918 kcal
Białko
33 g
Węglowodany
183 g
Tłuszcz
6 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Błonnik
20 g
Sód
325 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy