Urządzenia i Akcesoria
Injera (Pane etiope)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 48 godz. 25 min
8 pezzi
Składniki
-
250 g farina di teff
-
500 g di acqua
-
2 pizzichi di sale
-
olio di semi di girasole (opcjonalnie)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 8 pezzi
Sód
325 mg
Białko
33 g
Kalorie
3840.9 kJ /
918 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
20 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
183 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Curry in polvere
15 min
Funghi portobello con chimichurri all'avocado
45 min
Caviale di melanzane (Moutabel)
50 min
Sundal di ceci
6 godz. 45 min
Gelato di fagioli azuki
11 godz. 10 min
Melanzane in salsa di miso (Nasu dengaku)
1 godz.
Misir wat (Stufato di lenticchie)
35 min
Lenticchie nere (Dahl Makhani)
8 godz. 50 min
Crema di riso
55 min
Pollo tikka masala (per 2 persone)
6 godz. 30 min
Curry di lenticchie alla cingalese (Dahl)
30 min
Lenticchie all'indiana
35 min