Polpettone ripieno con uova sode

Polpettone ripieno con uova sode

4.1 20 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
16 fette

Składniki

  • di acqua
    400 g
  • uova
    6
  • di pane bianco fresco o raffermo, a pezzi
    50 g
  • di latte
    100 g
  • di olio extravergine di oliva
    20 g
  • di cipolla a metà
    80 g
  • di carne trita mista (maiale e manzo)
    800 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di pepe nero macinato
    ½ cucchiaino
  • di paprica dolce
    ½ cucchiaino

Wartości odżywcze na 1 fetta

Kalorie 166 kcal / 694 kJ
Białko 13 g
Tłuszcz 12 g
Węglowodany 2 g
Błonnik 0.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...