
Urządzenia i Akcesoria
Polpettone ripieno con uova sode
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
16 fette
Składniki
-
di acqua400 g
-
uova6
-
di pane bianco fresco o raffermo, a pezzi50 g
-
di latte100 g
-
di olio extravergine di oliva20 g
-
di cipolla a metà80 g
-
di carne trita mista (maiale e manzo)800 g
-
di sale1 cucchiaino
-
di pepe nero macinato½ cucchiaino
-
di paprica dolce½ cucchiaino
Wartości odżywcze na 1 fetta
Kalorie
166 kcal /
694 kJ
Białko
13 g
Tłuszcz
12 g
Węglowodany
2 g
Błonnik
0.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Ieri. Oggi. Sempre
50 Przepisów
Włochy
Włochy