
Urządzenia i Akcesoria
Dżem brzoskwiniowy z syropem z kwiatów czarnego bzu
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
3 słoiki
Składniki
-
brzoskwiń dojrzałych, obranych, bez pestek, pokrojonych w ćwiartki850 g
-
cukru żelującego 2:1500 g
-
soku z cytryny, świeżo wyciśniętego15 - 20 g
-
syropu z kwiatów czarnego bzu150 g
Wartości odżywcze na 1 słoik
Kalorie
974 kcal /
4117 kJ
Białko
2 g
Tłuszcz
0 g
Węglowodany
238 g
Błonnik
4.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

DŻEMY I MARMOLADY
9 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Dżem z winogron
30 min
Dżem brzoskwiniowy (z mieszanką żelującą 3:1)
50 min
Dżem z czarnej porzeczki
35 min
Powidła śliwkowe
2 godz.
Dżem mirabelkowy z wanilią
35 min
Marmolada porzeczkowo-jabłkowa
25 min
Marmolada śliwkowo-borówkowa z pomidorem
25 min
Dżem malinowy
40 min
Dżem śliwkowo-jabłkowy
40 min
Powidła wiśniowe
1 godz. 55 min
Konfitura brzoskwiniowo-żurawinowa
1 godz. 25 min
Konfitura jagodowa z anyżem
1 godz. 10 min