Marmolada porzeczkowo-jabłkowa

Marmolada porzeczkowo-jabłkowa

4.9 281 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
3 słoiki

Składniki

  • czerwonych porzeczek, świeżych
    500 g
  • jabłek, kwaśnych obranych, bez gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki
    200 g
  • cukru żelującego 2:1
    350 g

Wartości odżywcze na 1 słoik

Kalorie 1038 kcal / 4352 kJ
Białko 2 g
Tłuszcz 2 g
Węglowodany 247 g
Błonnik 7.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...