
Urządzenia i Akcesoria
Marmolada porzeczkowo-jabłkowa
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
3 słoiki
Składniki
-
czerwonych porzeczek, świeżych500 g
-
jabłek, kwaśnych obranych, bez gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki200 g
-
cukru żelującego 2:1350 g
Wartości odżywcze na 1 słoik
Kalorie
1038 kcal /
4352 kJ
Białko
2 g
Tłuszcz
2 g
Węglowodany
247 g
Błonnik
7.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

DŻEMY I MARMOLADY
9 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Dżem z owoców leśnych
40 min
Dżem z czarnej porzeczki
35 min
Powidła śliwkowe
2 godz.
Dżem mirabelkowy z wanilią
35 min
Dżem brzoskwiniowy z syropem z kwiatów czarnego bzu
25 min
Dżem malinowy
40 min
Dżem śliwkowo-jabłkowy
40 min
Powidła wiśniowe
1 godz. 55 min
Dżem z malin i czarnej porzeczki
1 godz. 30 min
Konfitura jabłkowo-jeżynowa
1 godz. 30 min
Dżem z truskawek (z mieszanką żelującą 3:1)
30 min
Dżem truskawkowo-jabłkowy
45 min