Steamed fish fillets in a creamy leek sauce

Steamed fish fillets in a creamy leek sauce

4.3 104 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • hot water
    500 g
  • potatoes (approx. 500 g), peeled and cut into cubes (1 cm)
    4
  • olive oil for greasing
  • firm white fish fillets cut into pieces (6 cm - see Tips)
    4
  • salt
    ½ tsp
  • ground black pepper to taste
    ¼ tsp
  • eschalots
    2
  • unsalted butter
    50 g
  • leeks white part only, cut into thin slices (5 mm)
    300 g
  • white wine
    50 g
  • gluten free cornflour (see Tips)
    1 tsp
  • thickened cream
    200 g
  • fresh flat-leaf parsley leaves only, chopped for garnishing
    2 sprigs

Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 753.3 mg
Białko 36.6 g
Kalorie 2290.6 kJ / 545.4 kcal
Tłuszcz 33.9 g
Błonnik 5.9 g
Tłuszcz nasycony 20.6 g
Węglowodany 21.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...