Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g hot water
- 4 potatoes (approx. 500 g), peeled and cut into cubes (1 cm)
- olive oil, for greasing
- 4 firm white fish fillets, cut into pieces (6 cm - see Tips)
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 2 eschalots
- 50 g unsalted butter
- 300 g leeks, white part only, cut into thin slices (5 mm)
- 50 g white wine
- 1 tsp gluten free cornflour (see Tips)
- 200 g thickened cream
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, chopped for garnishing
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2290.6 kJ / 545.4 kcal
- Białko
- 36.6 g
- Węglowodany
- 21.4 g
- Tłuszcz
- 33.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 20.6 g
- Błonnik
- 5.9 g
- Sód
- 753.3 mg
Alternatywne przepisy
Salmon and Potato Bake with Dill
1h 15min
Salmon and fennel risotto
30 Min
White fish and lemon risotto
30 Min
Cauliflower risotto with brown butter prawns
45 分钟
Salmon, asparagus and potato salad
40 分钟
Mediterranean seafood rice with chorizo
1 Std. 5 Min
Creamy chicken cauliflower soup
40 分钟
Linguine with salmon and herbs
25 dk
Steamed salmon with broccoli pesto
25 dk
Steamed fish with green mash
50 Min
Risoni with salmon and spinach
25 dk
Simple steamed salmon
30 Min