Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
TM6 TM5

Steamed fish fillets in a creamy leek sauce

4.3 (96 ocen)

Składniki

  • 500 g hot water
  • 4 potatoes (approx. 500 g), peeled and cut into cubes (1 cm)
  • olive oil, for greasing
  • 4 firm white fish fillets, cut into pieces (6 cm - see Tips)
  • ½ tsp salt
  • ¼ tsp ground black pepper, to taste
  • 2 eschalots
  • 50 g unsalted butter
  • 300 g leeks, white part only, cut into thin slices (5 mm)
  • 50 g white wine
  • 1 tsp gluten free cornflour (see Tips)
  • 200 g thickened cream
  • 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, chopped for garnishing

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2290.6 kJ / 545.4 kcal
Białko
36.6 g
Węglowodany
21.4 g
Tłuszcz
33.9 g
Tłuszcz nasycony
20.6 g
Błonnik
5.9 g
Sód
753.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy