Urządzenia i Akcesoria
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
hot water500 g
-
potatoes (approx. 500 g), peeled and cut into cubes (1 cm)4
-
olive oil for greasing
-
firm white fish fillets cut into pieces (6 cm - see Tips)4
-
salt½ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
eschalots2
-
unsalted butter50 g
-
leeks white part only, cut into thin slices (5 mm)300 g
-
white wine50 g
-
gluten free cornflour (see Tips)1 tsp
-
thickened cream200 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, chopped for garnishing2 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
753.3 mg
Białko
36.6 g
Kalorie
2290.6 kJ /
545.4 kcal
Tłuszcz
33.9 g
Błonnik
5.9 g
Tłuszcz nasycony
20.6 g
Węglowodany
21.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Brussels sprouts with lime crumb
20 min
White fish and lemon risotto
30 min
Potted scrambled eggs with asparagus
30 min
Fish and mixed vegetable parcels
1 godz. 15 min
Mushroom and white wine cream sauce
30 min
Steamed fish with green mash
50 min
Beef and mushroom hot pot
2 godz.
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1 godz.
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45 min
Steamed salmon with broccoli pesto
25 min
Braised cabbage and leek with steamed salmon
45 min
Steamed greens with lemon feta
20 min