Urządzenia i Akcesoria
Veal involtini
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
veal scallopini (see Tips)8 pieces
-
fresh basil leaves only2 - 3 sprigs
-
fresh mozzarella cut into 8 sticks (approx. 1 x 5 cm)100 g
-
pancetta8 slices
-
salt plus extra to season½ tsp
-
ground black pepper plus extra to season2 pinches
-
garlic cloves2
-
brown onion cut into quarters150 g
-
olive oil20 g
-
sun-dried tomato pesto (see Tips)50 g
-
tomato passata500 g
-
asparagus trimmed2 bunches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
295.7 mg
Białko
112.9 g
Kalorie
3187.5 kJ /
758.9 kcal
Tłuszcz
29.2 g
Błonnik
4.3 g
Tłuszcz nasycony
2.6 g
Węglowodany
8.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45 min
Béarnaise sauce
10 min
Chicken cacciatore
50 min
Beef stroganoff
35 min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45 min
Beef and pepper ragu
2 godz. 15 min
Chicken banh mi
4 godz. 35 min
Creamy honey mustard chicken
1 godz.
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40 min
Mongolian lamb hot pot
3 godz. 25 min
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1 godz.
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
45 min