Urządzenia i Akcesoria
Mushroom sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
1 Total recipe
Składniki
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 - 3 sprigs
-
garlic cloves2
-
salted butter40 g
-
eschalots cut into halves3
-
white wine50 g
-
fresh shiitake mushrooms cut into slices250 g
-
fresh portobello mushrooms cut into slices150 g
-
Worcestershire sauce2 tbsp
-
pouring (whipping) cream250 g
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
fresh chives finely chopped10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Total recipe
Sód
987 mg
Białko
16.4 g
Kalorie
5328.7 kJ /
1184.2 kcal
Tłuszcz
124.6 g
Błonnik
8 g
Tłuszcz nasycony
80.3 g
Węglowodany
17.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1 Std.
Bolognese sauce
40 Min
Mashed potatoes
40 Min
Cauliflower gratin
1 Std.
Lasagne bolognese
2 Std. 30 Min
Traditional gravy
25 Min
Peppercorn sauce
20 Min
Mushroom and bacon pasta
30 Min
Mashed potatoes for two
30 Min
Meatloaf with onion gravy
1 Std. 30 Min
Meatloaf with mushroom sauce
1 Std. 15 Min
Diane sauce
20 Min