Urządzenia i Akcesoria
Mushroom sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
1 Total recipe
Składniki
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 - 3 sprigs
-
garlic cloves2
-
salted butter40 g
-
eschalots cut into halves3
-
white wine50 g
-
fresh shiitake mushrooms cut into slices250 g
-
fresh portobello mushrooms cut into slices150 g
-
Worcestershire sauce2 tbsp
-
pouring (whipping) cream250 g
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
fresh chives finely chopped10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Total recipe
Sód
987 mg
Białko
16.4 g
Kalorie
5328.7 kJ /
1184.2 kcal
Tłuszcz
124.6 g
Błonnik
8 g
Tłuszcz nasycony
80.3 g
Węglowodany
17.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beef stroganoff
35 min
Pumpkin soup
30 min
Poached eggs
25 min
Mashed potatoes
40 min
Cauliflower gratin
1 godz.
Lasagne bolognese
2 godz. 30 min
Cream of mushroom soup
20 min
Steamed rice
25 min
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35 min
Cauliflower soup with bacon dust
35 min
Bolognese sauce
40 min
Mashed potatoes for two
30 min