Mushroom sauce
TM6 TM5 TM31

Mushroom sauce

3.9 (146 ocen)

Składniki

  • 2 - 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
  • 2 garlic cloves
  • 40 g salted butter
  • 3 eschalots, cut into halves
  • 50 g white wine
  • 250 g fresh shiitake mushrooms, cut into slices
  • 150 g fresh portobello mushrooms, cut into slices
  • 2 tbsp Worcestershire sauce
  • 250 g pouring (whipping) cream
  • salt, to taste
  • ground black pepper, to taste
  • 10 g fresh chives, finely chopped

Wartości odżywcze
na 1 Complete recipe
Kalorie
5328.7 kJ / 1184.2 kcal
Białko
16.4 g
Węglowodany
17.9 g
Tłuszcz
124.6 g
Tłuszcz nasycony
80.3 g
Błonnik
8 g
Sód
987 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy