Mushroom sauce

Mushroom sauce

3.9 164 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
1 Total recipe

Składniki

  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    2 - 3 sprigs
  • garlic cloves
    2
  • salted butter
    40 g
  • eschalots cut into halves
    3
  • white wine
    50 g
  • fresh shiitake mushrooms cut into slices
    250 g
  • fresh portobello mushrooms cut into slices
    150 g
  • Worcestershire sauce
    2 tbsp
  • pouring (whipping) cream
    250 g
  • salt to taste
  • ground black pepper to taste
  • fresh chives finely chopped
    10 g

Wartości odżywcze na 1 Total recipe

Kalorie 1184.2 kcal / 5328.7 kJ
Białko 16.4 g
Tłuszcz 124.6 g
Węglowodany 17.9 g
Błonnik 8 g
Tłuszcz nasycony 80.3 g
Sód 987 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...