Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g butter, cut into pieces (1-2 cm)
- 2 eschalots (approx. 30 g), peeled and cut into halves
- 2 garlic cloves
- 1 tbsp water, to de-glaze frying pan
- ½ tsp Meat stock paste, to taste (see Tips)
- 2 tsp pink peppercorns
- 300 g new baby potatoes, unpeeled, washed and cut into pieces (2-3 cm)
- 400 - 500 g boneless lamb loins or lamb fillet (approx. 3-4 fillets)
- 1 pinch sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1 bunch green asparagus (130-150 g), trimmed and cut into halves
- 1 carrot, cut into matchsticks
- 1 tbsp whiskey
- 1 tsp cornflour
- 60 g pouring (whipping) cream
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1830.8 kJ / 435.8 kcal
- Białko
- 29 g
- Węglowodany
- 12.8 g
- Tłuszcz
- 29.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 14.8 g
- Błonnik
- 3.8 g
- Sód
- 316 mg
Alternatywne przepisy
Beef stew with buttermilk dumplings
1h 40min
Beef stroganoff
35min
Chicken fusilli with mushrooms
40min
Beef ragu
1h 25min
Meatballs with tomato sauce
40min
Honey lime chicken supremes with Mango chutney
1 godz. 15 min
Chicken rolls with apples, sweet potatoes and curry sauce
1h 25min
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40min
Paprika chicken with sour cream sauce
1 godz. 15 min
Beef "Burgundy"
40min
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40min
Chorizo and chicken pasta
50min