Lamb fillets with pink peppercorn sauce

Lamb fillets with pink peppercorn sauce

4.2 41 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • butter cut into pieces (1-2 cm)
    40 g
  • eschalots (approx. 30 g), peeled and cut into halves
    2
  • garlic cloves
    2
  • water plus an extra 1 tbsp, to de-glaze
    220 g
  • Meat stock paste to taste (see Tips)
    ½ tsp
  • pink peppercorns
    2 tsp
  • new baby potatoes unpeeled, washed and cut into pieces (2-3 cm)
    300 g
  • boneless lamb loins or lamb fillet (approx. 3-4 fillets)
    400 - 500 g
  • sea salt
    1 pinch
  • ground black pepper
    1 pinch
  • green asparagus (130-150 g), trimmed and cut into halves
    1 bunch
  • carrot cut into matchsticks
    1
  • whiskey
    1 tbsp
  • cornflour
    1 tsp
  • pouring (whipping) cream
    60 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 435.8 kcal / 1830.8 kJ
Białko 29 g
Tłuszcz 29.3 g
Węglowodany 12.8 g
Błonnik 3.8 g
Tłuszcz nasycony 14.8 g
Sód 316 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...