Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g butter, cut into pieces (1-2 cm)
- 2 eschalots (approx. 30 g), peeled and cut into halves
- 2 garlic cloves
- 1 tbsp water, to de-glaze frying pan
- ½ tsp Meat stock paste, to taste (see Tips)
- 2 tsp pink peppercorns
- 300 g new baby potatoes, unpeeled, washed and cut into pieces (2-3 cm)
- 400 - 500 g boneless lamb loins or lamb fillet (approx. 3-4 fillets)
- 1 pinch sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1 bunch green asparagus (130-150 g), trimmed and cut into halves
- 1 carrot, cut into matchsticks
- 1 tbsp whiskey
- 1 tsp cornflour
- 60 g pouring (whipping) cream
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1830.8 kJ / 435.8 kcal
- Białko
- 29 g
- Węglowodany
- 12.8 g
- Tłuszcz
- 29.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 14.8 g
- Błonnik
- 3.8 g
- Sód
- 316 mg
Alternatywne przepisy
Linguine with salmon and herbs
25min
Pork with black bean sauce
30 Min
Mushroom and bacon pasta
30 Min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 Min
Chicken cacciatore
50min
Beef stroganoff
35 Min
Chicken and almond stir-fry
30 Min
Stir-fry beef bowl
35 Min
Chicken fusilli with mushrooms
40min
Salmon with mango sauce, snow peas and carrots
1 Std.
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40min
Chicken and mushroom lasagne
1h 55min