Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g water
- 100 g leek, cut into thin slices, white part only
- ½ Savoy cabbage, cut into thin slices (approx. 300 g)
- 4 fresh skinless, boneless salmon fillets (approx. 110 g each)
- ¼ tsp salt, plus an extra 1-2 pinches to season
- ¼ tsp ground black pepper, plus an extra 1-2 pinches to season
- 4 slices lemon, plus extra slices to garnish
- 3 garlic cloves
- 15 g extra virgin olive oil
- 80 g lean bacon, cut into pieces (1 cm)
- 100 g pouring (whipping) cream
- 1 - 2 pinches nutmeg
- fresh dill, to garnish (optional)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1825.6 kJ / 434.7 kcal
- Białko
- 29.5 g
- Węglowodany
- 4.2 g
- Tłuszcz
- 32.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 11.1 g
- Błonnik
- 3.8 g
- Sód
- 631 mg
Alternatywne przepisy
Simple steamed salmon
30min
Zucchini lasagne
1 Std. 30 Min
Fish pie with cauliflower mash
1 Std. 15 Min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40min
Keto cauliflower and Brussels sprout cheese bake
45min
Cauliflower mash
25min
Prawn arrabiata with zucchini noodles
40min
Steamed fish with green mash
50min
Neroli Pichy's Pork belly with pickled apple and walnut salad
2 Std.
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35min
Steamed asparagus with caper crumbs
30min
Parsnip and bean mash
25min