Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g water
- 100 g leek, cut into thin slices, white part only
- ½ Savoy cabbage, cut into thin slices (approx. 300 g)
- 4 fresh skinless, boneless salmon fillets (approx. 110 g each)
- ¼ tsp salt, plus an extra 1-2 pinches to season
- ¼ tsp ground black pepper, plus an extra 1-2 pinches to season
- 4 slices lemon, plus extra slices to garnish
- 3 garlic cloves
- 15 g extra virgin olive oil
- 80 g lean bacon, cut into pieces (1 cm)
- 100 g pouring (whipping) cream
- 1 - 2 pinches nutmeg
- fresh dill, to garnish (optional)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1825.6 kJ / 434.7 kcal
- Białko
- 29.5 g
- Węglowodany
- 4.2 g
- Tłuszcz
- 32.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 11.1 g
- Błonnik
- 3.8 g
- Sód
- 631 mg
Alternatywne przepisy
Bangers and mixed mash with caramelised onions
45min
Simple steamed salmon
30min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1 godz. 10 min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40min
Lamb Moussaka
1 godz. 30 min
Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables
1 godz.
Cauliflower hash browns with smoked salmon and sour cream
30min
Fish pie with cauliflower mash
1 godz. 15 min
Zucchini lasagne
1 godz. 30 min
Steamed fish with green mash
50min
Fish pie with mashed potato topping
2 godz.
Warm cabbage dish
15 Min