Urządzenia i Akcesoria
Braised cabbage and leek with steamed salmon
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
water500 g
-
leek cut into thin slices, white part only100 g
-
Savoy cabbage cut into thin slices (approx. 300 g)½
-
fresh skinless, boneless salmon fillets (approx. 110 g each)4
-
salt plus an extra 1-2 pinches to season¼ tsp
-
ground black pepper plus an extra 1-2 pinches to season¼ tsp
-
lemon plus extra slices to garnish4 slices
-
garlic cloves3
-
extra virgin olive oil15 g
-
lean bacon cut into pieces (1 cm)80 g
-
pouring (whipping) cream100 g
-
nutmeg1 - 2 pinches
-
fresh dill to garnish (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
631 mg
Białko
29.5 g
Kalorie
1825.6 kJ /
434.7 kcal
Tłuszcz
32.7 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
11.1 g
Węglowodany
4.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mediterranean cod with steamed potatoes
50 min
Chicken chasseur (Skinnymixers)
1 godz. 50 min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30 min
Fish pie with mashed potato topping
2 godz.
Citrus seafood salad
1 godz.
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35 min
Asparagus and broad bean salad
25 min
Poached egg pots with smoked salmon and avocado salsa
30 min
Simple steamed salmon
30 min
Steamed greens with lemon feta
20 min
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1 godz.