Urządzenia i Akcesoria
Braised cabbage and leek with steamed salmon
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
water500 g
-
leek cut into thin slices, white part only100 g
-
Savoy cabbage cut into thin slices (approx. 300 g)½
-
fresh skinless, boneless salmon fillets (approx. 110 g each)4
-
salt plus an extra 1-2 pinches to season¼ tsp
-
ground black pepper plus an extra 1-2 pinches to season¼ tsp
-
lemon plus extra slices to garnish4 slices
-
garlic cloves3
-
extra virgin olive oil15 g
-
lean bacon cut into pieces (1 cm)80 g
-
pouring (whipping) cream100 g
-
nutmeg1 - 2 pinches
-
fresh dill to garnish (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
631 mg
Białko
29.5 g
Kalorie
1825.6 kJ /
434.7 kcal
Tłuszcz
32.7 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
11.1 g
Węglowodany
4.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cauliflower Mash
25 min
Mediterranean vegetable bake
50 min
Tuna nicoise salad (gut health)
1 godz. 15 min
Fish pie with cauliflower mash
1 godz. 15 min
Zucchini lasagne
1 godz. 30 min
Beef cheek Bourguignon
5 godz. 25 min
Chicken Waldorf salad
40 min
Kedgeree
45 min
Fish pie
1 godz. 15 min
Fish pie with mashed potato topping
2 godz.
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 min
Simple steamed salmon
30 min