Pork fillet with mustard

4.1 33 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • dry vermouth or Madeira wine
    75 g
  • pouring (whipping) cream
    100 g
  • brown onion cut into halves
    60 g
  • garlic clove
    1
  • seeded wholegrain mustard
    2 tsp
  • hot English mustard
    1 tsp
  • Chicken stock paste (see Tips)
    1 tsp
  • sea salt to taste
    1 tsp
  • ground black pepper to taste
    1 pinch
  • pork fillet cut into thin slices (1 cm)
    450 g
  • fresh mushrooms cut into slices
    100 g
  • crème fraîche
    2 tsp
  • cornflour
    2 - 3 tsp
  • fresh flat-leaf parsley leaves only, chopped for garnishing
    1 - 2 sprigs

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 885.3 mg
Białko 18.5 g
Kalorie 1249.5 kJ / 298.6 kcal
Tłuszcz 18 g
Błonnik 1.5 g
Tłuszcz nasycony 8.6 g
Węglowodany 12.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...