Pork fillet with mustard
TM6 TM5 TM31

Pork fillet with mustard

4.1 (27 ocen)

Składniki

  • 75 g dry vermouth or Madeira wine
  • 100 g pouring (whipping) cream
  • 60 g brown onion, cut into halves
  • 1 garlic clove
  • 2 tsp seeded wholegrain mustard
  • 1 tsp hot English mustard
  • 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
  • 1 tsp salt, to taste
  • 1 pinch ground black pepper, to taste
  • 450 g pork fillet, cut into thin slices (1 cm)
  • 100 g fresh mushrooms, cut into slices
  • 2 tsp crème fraîche
  • 2 - 3 tsp cornflour
  • 1 - 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, chopped for garnishing

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
964.8 kJ / 229.5 kcal
Białko
27.8 g
Węglowodany
3.7 g
Tłuszcz
11.5 g
Tłuszcz nasycony
6.9 g
Błonnik
1.1 g
Sód
900.7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy