Urządzenia i Akcesoria
Pork fillet with mustard
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
dry vermouth or Madeira wine75 g
-
pouring (whipping) cream100 g
-
brown onion cut into halves60 g
-
garlic clove1
-
seeded wholegrain mustard2 tsp
-
hot English mustard1 tsp
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tsp
-
sea salt to taste1 tsp
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
pork fillet cut into thin slices (1 cm)450 g
-
fresh mushrooms cut into slices100 g
-
crème fraîche2 tsp
-
cornflour2 - 3 tsp
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, chopped for garnishing1 - 2 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
885.3 mg
Białko
18.5 g
Kalorie
1249.5 kJ /
298.6 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
8.6 g
Węglowodany
12.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pocket roast beef with seeded mustard sauce
1 godz. 30 min
Beef Burgundy
1 godz. 45 min
Beef "Burgundy"
40 min
Beef and mushroom hot pot
2 godz.
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1 godz. 10 min
Chicken and warm potato salad
55 min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30 min
Veal pizzaiola
40 min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25 min
Remoulade chicken with prosciutto potatoes
40 min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45 min
Chorizo and chicken pasta
50 min