Urządzenia i Akcesoria
Pork fillet with mustard
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
dry vermouth or Madeira wine75 g
-
pouring (whipping) cream100 g
-
brown onion cut into halves60 g
-
garlic clove1
-
seeded wholegrain mustard2 tsp
-
hot English mustard1 tsp
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tsp
-
sea salt to taste1 tsp
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
pork fillet cut into thin slices (1 cm)450 g
-
fresh mushrooms cut into slices100 g
-
crème fraîche2 tsp
-
cornflour2 - 3 tsp
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, chopped for garnishing1 - 2 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
885.3 mg
Białko
18.5 g
Kalorie
1249.5 kJ /
298.6 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
8.6 g
Węglowodany
12.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beef Burgundy
1h 45min
Pork and apple cider stew
1h 40min
Beef stroganoff
35min
Beef "Burgundy"
40min
Beef and mushroom hot pot
2h
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1h 10min
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25min
Pork and gravy with red wine cabbage
1h 10min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45min
Caprese hasselback chicken
40min
Lamb shanks with risoni and feta
3h 50min