Urządzenia i Akcesoria
Steamed salmon with broccoli pesto
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
2 portions
Składniki
-
water600 g
-
broccoli broken into florets150 g
-
garlic clove1
-
skinless salmon fillets (approx. 125 g each)2
-
sea salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
Parmesan cheese cut into cubes (3 cm)50 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only6 sprigs
-
raw almonds60 g
-
rocket leaves20 g
-
olive oil30 g
-
lemon juice (approx. ½ lemon)2 tsp
-
snow peas thinly sliced, to serve4
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
532.8 mg
Białko
48.7 g
Kalorie
3145.4 kJ /
751.8 kcal
Tłuszcz
56.8 g
Błonnik
6.2 g
Tłuszcz nasycony
12 g
Węglowodany
14.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Asian-style fish fillets
30 min
Steamed beetroot with creamy walnut sauce
1 godz.
Fish fillets with fresh corn polenta
1 godz. 5 min
Cauliflower mash
25 min
Herb-salted chicken and chickpea casserole
1 godz. 10 min
Prawn salad with avocado dressing
35 min
Salmon, asparagus and potato salad
40 min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 min
White fish and lemon risotto
30 min
Simple steamed salmon
30 min
Potatoes and green beans with parsley pesto
35 min
Risotto with zucchini and prawns
1 godz. 15 min